Ny mandagskamp - vi ønsker Åsane velkommen!

Vi har kommet fram til den 9. serierunden i årets OBOS-liga. Denne runden er det Åsane fra Bergen som gjester Nammo Stadion mandag kl. 18.00. Kom på kamp!

Annonse:

Åsane har hatt en serieåpning omtrent som oss, også de med cup-exit i første runde av NM etter å ha blitt slått ut av tredjedivisjonslaget Os. Men laget, under ledelse av Morten Røssland, har den siste uka kommet seg skikkelig opp på hesten igjen. De har tatt to sterke seire på rad. Først en imponerende borteseier i Sogndal, deretter slo de Grorud hjemme på Myrdal med mye dramatikk i sluttminuttene. Vi ser fram til å møte bergenserne igjen! Det blir gjensyn med tidligere Raufoss-spiller, lynkjappe Ryan Doghman, og Einaingen Idar Nordby Lysgård som vokter buret til de orange. Vi møter et godt fotball-lag på mandag, som definitivt har spilt på seg ny selvtillit.

Vi på vår side kan se tilbake på en meget sterk prestasjon med 2-2 mot Start i Kristiansand på torsdag. Selv med massivt med skader og sykdom mobiliserte gutta og kjempet seg heroisk til et kruttsterkt bortepoeng. Hele laget dro lasset sammen, og der ligger nøkkelen til å lykkes i denne tøffe ligaen. Vi ønsker oss mer av dette og mer å juble for på mandag!

Status før Åsane

Nicolai Fremstad sto over på grunn av rødt kort mot Start, han fikk bare en kamps karantene og han er dermed tilbake i troppen til denne runden. Det blir ikke klart før etter trening søndag hvem av gutta som var ute mot Start som blir klare igjen til mandagens match. Vi oppdaterer denne saken med troppen søndag kveld. Vi håper å kunne melde om at vi kan hanke inn igjen noen av de sju spillerne som er på skade og sykdomslista! OPPDATERING: Det er sannsynlig at både Teodor Haltvik og Markus Aanesland er kampklare mandag! 

Alt handler om å lade batteriene og komme ut med stor energi og entusiasme. Vi stiller uansett med 11 tente mann fra start på mandag!

— Christian Johnsen, hovedtrener

 

Vi trenger DEG med på laget!

Vi trenger hver og en av dere på tribunene, og oppfordrer alle til å ta turen til Nammo Stadion!

Husk å levere ditt OBOS-TIPS HER

Billetter finner du på TICKETCO HER

Det vil også være salg av billetter på stadion før kamp.

Om du av ulike årsaker ikke kan komme på kamp, ser du den på Discovery+/Eurosport - eller hører på Terje Solbakken på Radio Toten/Oppland Arbeiderblad. 

Vil du støtte oss med "sofabillett"? Bruk da vippsnummer 743 543 (valgfritt beløp)

Raufossveggen har så langt samlet inn ca. 400.000 kr - og det er fremdeles plass til deg der!

Dette blir siste kamp på tre uker, ettersom det nå er spillepause i Eliteserien og OBOS-ligaen fram til 20. juni. 

 

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.05.2022, oppdatert: 29.05.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset