Ny begivenhetsrik uke for efotball-laget

3 runder i Altibox eSerien, kvalifisering eChampions League, og en efotball-spiller gir seg.

Forrige uke sett under ett, var en veldig bra uke for efotballen. Den startet med at August Rognlien, Jonas Kvål og Benjamin Lorentzen Gjerlow tok 12 av 12 mulige poeng i Altibox eSerien. Jonas viste at han hadde funnet storformen nå som det drar seg til i eSerien, med solide seiere mot topplagene Vålerenga og Sandnes Ulf. Og August Rognlien er i ferd med å etablere seg som fast spiller i eSerien – og vi tror han per tid er ubeseriet!

Det ble riktignok EXIT i playoff FIFA eClub WC (VM for klubblag). Men vi er fornøyde med at vi starter nederst på rankingen i 3. divisjon, og spiller oss helt til playoff som et av to norske lag.

Benjamin Lorentzen Gjerlow har spilt mange god kamper i helgens Weekend Leauge (WL), og Blacki Cup. I WL imponerer han igjen med å vinne alle sine kamper! På fredag sikrer han seg tredjeplassen i Blacki Cup, etter et tap mot verdens beste spiller Anders Vejrgang.

Så med tre spillere i form, blir det spennende denne uken. Vi starter allerede i kveld med kvalifisering til eChampions League. Dette er en 1 mot 1 turnering for de beste i verden. Spillerne som deltar må ha hatt 27 seiere i en av helgenes Weekend Leauge før 31.12.20. Det har August, Jonas og Benjamin klart med god margin. Vi prøver å få sendt noen av kampene å¨vår Twitch-kanal.  

På tirsdag er vi igjen klare med kamper i Altibox eSerien. Vi stiller med August, Jonas og Benjamin. Vi møter denne runden Viking (17:00), Bodø Glimt (18:00) og Brann (19:00). Målsetningen er 9 av 9 poeng denne kampdagen. Kampene ser du som vanlig på:

her!

Til slutt vil vi dessverre meddele at en av vår spiller har valgt å gi seg, Tobias Testad (venstre på bilde).

Kan dessverre ikke holde på med FIFA hele livet, så jeg har bestemt meg for å prioritere å bruke mer tid på studier fremover!

— Tobias Testad om sin avgjørelse

Det å bli god i FIFA krever enormt mange timer, og nedprioriteringer av andre ting. Det kan derfor i perioder være vanskelig å kombinere studier, og bli best i FIFA. Vi vil takke Tobias for tiden her hos oss, og støtter han 100 % i hans valg i å satse på studiene.

Vi gleder oss til alle kampene denne uken, og håper dere vil ta en tur innom vår Twitch-kanal og støtte guttene.

 
 
 
 
 
Annonse fra Obos-ligaen: