Ny begivenhetsrik uke for efotball-laget

3 runder i Altibox eSerien, kvalifisering eChampions League, og en efotball-spiller gir seg.

Annonse:

Forrige uke sett under ett, var en veldig bra uke for efotballen. Den startet med at August Rognlien, Jonas Kvål og Benjamin Lorentzen Gjerlow tok 12 av 12 mulige poeng i Altibox eSerien. Jonas viste at han hadde funnet storformen nå som det drar seg til i eSerien, med solide seiere mot topplagene Vålerenga og Sandnes Ulf. Og August Rognlien er i ferd med å etablere seg som fast spiller i eSerien – og vi tror han per tid er ubeseriet!

Det ble riktignok EXIT i playoff FIFA eClub WC (VM for klubblag). Men vi er fornøyde med at vi starter nederst på rankingen i 3. divisjon, og spiller oss helt til playoff som et av to norske lag.

Benjamin Lorentzen Gjerlow har spilt mange god kamper i helgens Weekend Leauge (WL), og Blacki Cup. I WL imponerer han igjen med å vinne alle sine kamper! På fredag sikrer han seg tredjeplassen i Blacki Cup, etter et tap mot verdens beste spiller Anders Vejrgang.

Så med tre spillere i form, blir det spennende denne uken. Vi starter allerede i kveld med kvalifisering til eChampions League. Dette er en 1 mot 1 turnering for de beste i verden. Spillerne som deltar må ha hatt 27 seiere i en av helgenes Weekend Leauge før 31.12.20. Det har August, Jonas og Benjamin klart med god margin. Vi prøver å få sendt noen av kampene å¨vår Twitch-kanal.  

På tirsdag er vi igjen klare med kamper i Altibox eSerien. Vi stiller med August, Jonas og Benjamin. Vi møter denne runden Viking (17:00), Bodø Glimt (18:00) og Brann (19:00). Målsetningen er 9 av 9 poeng denne kampdagen. Kampene ser du som vanlig på:

her!

Til slutt vil vi dessverre meddele at en av vår spiller har valgt å gi seg, Tobias Testad (venstre på bilde).

Kan dessverre ikke holde på med FIFA hele livet, så jeg har bestemt meg for å prioritere å bruke mer tid på studier fremover!

— Tobias Testad om sin avgjørelse

Det å bli god i FIFA krever enormt mange timer, og nedprioriteringer av andre ting. Det kan derfor i perioder være vanskelig å kombinere studier, og bli best i FIFA. Vi vil takke Tobias for tiden her hos oss, og støtter han 100 % i hans valg i å satse på studiene.

Vi gleder oss til alle kampene denne uken, og håper dere vil ta en tur innom vår Twitch-kanal og støtte guttene.

 
 
 
 
 
Annonse fra Obos-ligaen: