Ny assistent-trener inn porten: Velkommen Andreas!

Andreas Viken Beinset (38) er ansatt som assistenttrener og keepertrener. Moldenseren vil være på plass når oppkjøringa til 2024-sesongen starter.

Annonse:

Andreas Viken Beinset kommer fra mange år i Træff. Der har han hatt de fleste roller de siste årene. Vi er nå veldig glade for å ha han med på laget fra neste sesong!

Beinset, som også er tidligere målvakt - erstatter Rickard Claesson som kom midlertidig inn i rollen etter at Oriol Mohedano ikke kom hjem til Raufoss i sommer. Rickard har vært fantastisk for oss i høst, men dessverre strekker ikke tiden hans til i denne rollen på sikt.

Dialog over tid

Gjennom sommeren og høsten har hovedtrener Jørgen Wålemark og sportssjefen vår hatt gode samtaler og kontinuerlig dialog med Beinset. De sitter igjen med et inntrykk av en svært sulten, kunnskapsrik, strukturert og engasjert trener som de er sikre på vil heve kvaliteten og nivået rundt vårt A-lag herrer.

- I 2024 ønsker vi å utvikle kollektivet videre, men vi må spesielt utvikle arbeidet mot bedre individuell utvikling. Dette gjennom knallhardt og strukturert arbeid – det vi har gjort i 2023 er ikke bra nok i 2024, slår sportssjefen vår fast.

UEFA A-trener - gleder seg til å ta et steg opp

Beinset er nylig ferdig med UEFA A trenerutdanningen, og har startet på utdanningen UEFA A keepertrener. Han vil neste år ha hovedansvaret for vårt keeperteam sammen med en til to ressurser i mindre stillinger.
 

- Etter åtte år som trener i Træff har jeg fått jobbet under to meget dyktige hovedtrenere i Magnus Oltedal og Petter Sjåholm Melø, i tillegg til også andre i og rundt laget. Disse har jeg lært veldig mye av, og plusser man på erfaringene man har gjort seg og utdanningen man har tatt, så føler jeg at jeg er klar for å ta det neste steget, sier Andreas til Raufossfotball.no

- Å jobbe fullt med fotball er et mål jeg har hatt lenge og det føltes som riktig timing og gå for dette nå. Jeg må takke Raufoss for tilliten og alle andre som har lagt til rette for at dette nå blir en realitet, spesielt familie og venner. 

- Jeg gleder meg veldig til å ta et steg opp og Raufoss virker som en perfekt plass for videre utvikling. Jeg har hatt en fin dialog med både Jörgen og Fredrik, samt min tidligere kollega i Træff Alexander Bakken, legger han til.

Vi gleder oss til å bli kjent med Andreas, og ønsker hjertelig velkommen til Raufoss! 

 

 
Annonse fra Obos-ligaen: