Nok en seier for jentene

Tok med seg tre poeng hjem til Toten.

Raufoss-jentene tok kommandoen fra start i dagen oppgjør mot Kolbotn 2. De hadde flere sjanser til å ta ledelsen i 1.omgang, men fikk ikke ballen i mål. Det gjorde heller ikke hjemmelaget, og lagene gikk dermed til pause på stillingen 0-0. Litt ut i 2.omgang løsnet det endelig, og Marthe Dybdal sendte oss opp i ledelsen på Langhus kunstgress. Kolbotn utlignet like etter, men det tok ikke lang tid før jentene var tilbake i ledelsen. Nora Garder Smerud med et skudd via stanga og i mål. Kolbotn tok styringen og jaktet ny utligning, men fire minutter før slutt økte heller Sigrid Hoem ledelsen. 1-3. Marthe Dybdal fulgte på med sitt andre mål og tre minutter før full tid sto det 1-4 på måltavla. Når 90 minutter var passert fikk Kolbotn straffe, og reduserte til 2-4. Det ble lagt til fire minutter, men det ble ikke flere mål og Raufoss kunne juble for tre nye poeng!

Stø kurs for jentene! (Foto: Øystein Bjørge)

Neste kamp spilles 22.mai, 20.15 på Nammo Stadion. Da kommer Bærums Verk Hauger på besøk.

Kampfakta: Kolbotn 2 - Raufoss  2-4  (0-0)

Scoringer: Marthe Dybdal (60, 87), Erika Malila Pay (70), Nora Garder Smerud (73), Sigrid Straumsheim Hoem (86), Ingrid Haugen (90)

Laget: Emma Solheim Behrns, Marit Skattebo, Jenny Dahl-Maier, Malin Johanne Fuglerud Bjørge, Eline Amlie, Karine Ørud, Jenny Bjøntegaard Kiserud, Sigrid Straumsheim Hoem, Helle Kristensen (Ellen Gravdahl, 45), Marthe Dybdal (Marthine Holte Karlsen, 87), Nora Garder Smerud