Albert med ropert

NM 4. runde: Vi gleder oss til onsdag!

Vi ser fram til onsdagens 4. runde i NM - og tar imot ingen ringere enn 11 ganger cupmester Fredrikstad fotballklubb på Nammo Stadion!

Annonse:

Det er riktignok 18 år siden FFK vant NM sist gang i 2006, og siden da har det gått litt opp og ned for storlaget fra plankebyen. Etter flere sesonger i PostNord-ligaen og OBOS-ligaen tok de en suveren seier med trener Mikkjal Thomassen fra Førøyene ved roret i OBOS i fjor.

Aristokratene er tilbake i Eliteserien fra 2024, og etter seks serierunder har laget gjort sine saker meget godt, og ligger på en sterk fjerdeplass etter å ha sanket hele 11 poeng. 

FFK har på vegen mot 4. runde forsert Drøbak-Frogn (10-0), Eik Tønsberg (5-2), og i tredje runde slo de ut Rosenborg (1-0) hjemme på Fredrikstad Stadion.

Må finne seg i favorittstempel

FFK må helt opplagt finne seg i å være klare favoritter på onsdag når de kommer til Raufoss. Men, det er ingen spøk å møte oss hjemme på Nammo Stadion. Om man skal se tilbake på tidligere oppgjør lagene i mellom har vi hatt et brukbart tak på de røde og hvite. Vi både håper og går ut i fra at gutta våres byr opp til dans, og at det blir en spennende match!

plakat fredrikstad.jpg

Alle supportere til pumpene!

Vi opplever et herlig trøkk fra supporterne våre for tiden, og gjengen i 2830 Gul og Svart - med både små og store - som bidrar så til de grader med å skape ei nydelig ramme på kampene våre. Både hjemme og borte.

På onsdag trenger vi dere alle - og flere til - igjen! Møt opp på kamp og bli med på moroa sammen med Albert & Co! 

2830 har egen fane på Raufossfotball.no - følg med på aktiviteter og meld deg gjerne inn HER

Kampstart kl. 18.00 - kjøp billetter på TicketCo

Som vanlig anbefaler vi alle å kjøpe sine billetter på forhånd på TicketCo. Sesongkort gjelder ikke på NM-kamper med mindre du har et TOTAL-kort. Fribilletter i klubben gjelder heller ikke til NM-kampene.

Kjøp dine billetter på TicketCo her!

Presse og øvrige media må søke akkreditering så raskt som mulig og senest mandag: [email protected]

Det ventes en god del FFK- supportere så vi anbefaler også alle som har mulighet til å la bilen stå onsdag kveld om å gjøre det.

Alt om billetter, parkering og kampdagsinfo finner du her.

Vi "gønner" på! Heia Raufoss! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen: