NM 3. runde: Tilbake til Mjøndalen

Onsdag 7. juni går turen tilbake til Mjøndalen og Consto Arena for tredje runde i cup'n. Avspark kl. 18.00.

Annonse:

Mjøndalen er "høye og brune" før oppgjøret ettersom det endte med en solid hjemmeseier, 3-0 mot våre gule og svarte i seriespillet 16. mai. Vi tror imidlertid at Jørgen Wålemark & Co har planer om å angripe denne kampen med andre grep enn sist lagene møttes. 

Veien til tredje runde for Mjøndalen har gått via 5-1 seier over Drammens BK (4.div) i første runde, og 3-1 seier over Strømmen IF (PostNord) i andre.

Vi på vår side slo Brumunddal (3.div) 4-1, og senest Grorud (PostNord) 2-1.

Troppen

Det er tett med kamper både i OBOS-ligaen og for rekruttlaget vårt i 3. divisjon. Men - vi stiller med en 19-mannstropp til cup-kampen: Ole Kristian Lauvli, Andreas Hippe Fagereng, Gard Simenstad, Trygve Løberg, Arnar Gudjonsson, Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad, Torjus Engebakken, Håkon Hammer, Jakob Nyland Ørsahl, Erik Frøysa, Kodjo Somesi, Loris Mettler, Adrian Teigen, Andreas Østerud, Magnus Fagernes, Filip Brattbakk, Andreas Helmersen, Hynor Gashnjani

Sivert Westerlund er dessverre ikke klar igjen etter hodesmellen han fikk i Moss, Markus Johnsgård er nok fremdeles ute noen uker til, sammen med Simen Hagbø som er operert etter bruddet i foten han pådro seg på Melløs.

Vi håper å se noen supportere på tribuna onsdag kveld i det herlige sommerværet, og for alle andre er det mulig å se kampen på TV2 Play eller på Direktesport.

Vi gønner på og har trua på 4. runde! Heia Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: