"Nico" er tilbake!

Nicolai Fosso Fremstad (21) er tilbake i gult og svart! Han har de siste ukene trent på Raufoss - og er enig med Raufoss Fotball og Christian Johnsen om en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år, ut 2021.

Nicolai eller "Nico" som han oftest kalles, er godt kjent i Raufossmiljøet. Han kom til Raufoss fra Gjøvik Lyn allerede før 2013-sesongen som 15-åring, og hadde en rivende god utvikling.

Han debuterte i 2. divisjon som 17-åring i 2015, og skrev sin første proffkontrakt med Raufoss Fotball i 2016. Han slo skikkelig igjennom i 2017-sesongen og var en sentral brikke i Raufoss-laget som spilte seg helt fram til kvalik til OBOS.

I 2016 og 2017 spilte han også landskamper for Norge U18 og U19, han står bokført med 10 offisielle landskamper.

Etter at 2017-sesongen var ferdigspilt, gikk han til Kongsvinger og var der en sesong, før han i fjor tok turen til Kentucky i USA for studier og collegefotball. 

Vi er storfornøyde med å ha den hardtarbeidende og løpssterke midtbanespilleren tilbake på Raufoss. Han er spilleklar allerede fra i dag.

Det betyr høyst sannsynlig at han spiller for Raufoss 2 på Nammo Stadion i morgen mot Strindheim, og er en del av troppen til Christian Johnsen til OBOS-kampen mot Ull/Kisa på søndag.

Velkommen tilbake - vi gleder oss til fortsettelsen! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: