"Nico" er tilbake!

Nicolai Fosso Fremstad (21) er tilbake i gult og svart! Han har de siste ukene trent på Raufoss - og er enig med Raufoss Fotball og Christian Johnsen om en kontrakt som strekker seg over to og et halvt år, ut 2021.

Annonse:

Nicolai eller "Nico" som han oftest kalles, er godt kjent i Raufossmiljøet. Han kom til Raufoss fra Gjøvik Lyn allerede før 2013-sesongen som 15-åring, og hadde en rivende god utvikling.

Han debuterte i 2. divisjon som 17-åring i 2015, og skrev sin første proffkontrakt med Raufoss Fotball i 2016. Han slo skikkelig igjennom i 2017-sesongen og var en sentral brikke i Raufoss-laget som spilte seg helt fram til kvalik til OBOS.

I 2016 og 2017 spilte han også landskamper for Norge U18 og U19, han står bokført med 10 offisielle landskamper.

Etter at 2017-sesongen var ferdigspilt, gikk han til Kongsvinger og var der en sesong, før han i fjor tok turen til Kentucky i USA for studier og collegefotball. 

Vi er storfornøyde med å ha den hardtarbeidende og løpssterke midtbanespilleren tilbake på Raufoss. Han er spilleklar allerede fra i dag.

Det betyr høyst sannsynlig at han spiller for Raufoss 2 på Nammo Stadion i morgen mot Strindheim, og er en del av troppen til Christian Johnsen til OBOS-kampen mot Ull/Kisa på søndag.

Velkommen tilbake - vi gleder oss til fortsettelsen! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: