Nammo og Raufoss Fotball satser videre sammen i tre nye år

Nammo har vært Raufoss Fotball sin største og viktigste partner i mange år. Nå forsterkes samarbeidet de neste tre årene med en utvidet og felles satsing på bærekraft. På bildet ser vi Morten Brandtzæg og Vegard Sande fra Nammo flankert av Trude Øvstetun og Fredrik Greve Monsen fra Raufoss Fotball.

Annonse:

Nammo og Raufoss Fotball har på hver sin måte en sentral og viktig rolle i Vestre Toten og i regionen. Spennet mellom det å dyrke fram topprestasjoner, parallelt med å utvikle og forsterke et lokalsamfunn, er spennende og meningsfullt for begge parter.

 

Vi er stolte over å være Raufoss Fotball sin generalpartner for tre nye år, og vi ser fram til å jobbe sammen videre.

— Morten Brandtzæg, CEO Nammo AS

Den felles ambisjonen er at samarbeidet skal fremme Nammo og Raufoss Fotball sin synlighet, posisjon og positive betydning i lokalsamfunnet og regionen. Videre ønsker partene å satse sammen på utvalgte bærekraftmål. Partene skal også utvikle gode team og forsterke lagbygging i felleskap.

 

- Like muligheter, likeverd, mangfold og gode rollemodeller er viktige verdier i samfunnet. Gjennom våre ulike roller, skal vi forsterke disse verdiene sammen, sier Brandtzæg og styreleder i Raufoss Fotball, Trude Øvstetun. 

Raufoss Fotball er stolte over å bære Nammos logo på drakter og utstyr, og ser fram til å jobbe sammen på spennende områder fram mot 2025.  

Annonse fra Obos-ligaen: