Nå starter cupeventyret

Onsdag kveld skal både herre- og damelaget spille bortekamper i cupen.

Annonse:

Onsdag 26. april er den store 1. runde-dagen i cupen 2017 både for herrer og kvinner. Likevel er det flere lag som allerede har startet cupfesten. For våre seniorlag er det onsdag som gjelder.

Christian Johnsen og herrene, som står med fire poeng etter to serierunder i 2. divisjon, skal møte vår lillebror i nord: Redalen. Både Raufoss 2 og seniorlaget har spilt mot Redalen denne vinteren, så lagene kjenner hverandre godt. 

Se video: Høydepunktene fra Asker-kampen

Store deler av Redalen-troppen har tidligere spilt i gult og svart, og det er mye på spill når lagene onsdag går ut på kunstgresset på Vardal for å spille om avansement.

Redalen spiller til daglig i 3. divisjons avdeling 2, sammen med blant andre Raufoss 2. De har tapt mot Lokomotiv Oslo før de i helga fikk med seg 1-1 fra møte med Valdres.

Les referat fra påskekampen mellom Raufoss og Redalen!

I likhet med herrene skal damelaget spille borte i 1. runde. De skal møte tøff motstand i form av 1. divisjonslaget Fart, som foreløpig ikke har fått med seg poeng fra sine første to seriekamper.

Hedmark-klubben tapte nå i helgen 0-1 for Øvrevoll Hosle. Verdt å merke seg at både Natalie Granvang Nilsen og Kristin Blien, som begge har fortid i Raufoss Fotball, spilte i den kampen og sannsynligvis blir å se mot Raufoss-damene onsdag.

Vårt damelag, ledet av Umar Malik, har spilt én seriekamp. Den endte med et 0-2-tap for Frigg etter en lovende start på kampen. Nå håper damene å kunne hevde seg mot et robust og godt Fart-lag i onsdagens cupkamp.

Tidspunkter og arena:

  • Herrene spiller borte mot Redalen på Vardal kunstgress 18.00 onsdag.
  • Damene spiller borte mot Fart på Fart kunstgress 19.30 onsdag. 
Annonse fra Obos-ligaen: