Mye bra, men tap for Godset

Raufossgutta brukte litt tid på å komme i gang på Årbogen mot Strømsgodset - spilte seg meget godt opp og var best etter hvilen, men hjemmelaget gikk likevel seirende ut av treningskampen.

Gutta brukte litt tid på å stokke beina i sin første utendørs kamp i år. Markus Johnsgård måtte av med skade etter bare sju minutter, og Nico Fremstad fikk seg også en tidlig hodesmell, men gikk ikke av før etter 40 minutter. Drammensgutta var best i første omgangen. De første 30 minuttene var ruskete for vår del, og det er et lite paradoks at det er Godset som scorer når gutta begynner å spille seg varme i trøya. Fint overgangsspill mot slutten av omgangen kunne gjerne vært omsatt i scoring for vår del.

Det ble jobbet godt i det bakre leddet, både av de som startet og de som kom inn undervegs. Det svingte også bra av overgangsspillet og den kreative kraften på midtbanen vår. Gutta skapte drøssevis av sjanser utover i matchen, og det ble fyrt av gode skudd fra distanse fra både Gard Simenstad, Jamal Deen Haruna, Simen Hagbø og Adrian Teigen.

Andreas Østerud er helt igjennom ved to anledninger etter pent Raufoss-spill, men får ikke nok tid og rom til å få plassert avslutningene. Gutta jager utligning hele andreomgangen, men det er tilslutt Godset som øker ledelsen til 2-0 fem minutter før slutt.

Alt i alt en brukbar fotballkamp, og mye å bygge videre på utover vinteren - laget er så definitivt på rett veg!

På lørdag er det ny match i Raufoss Industripark Arena, da tar vi imot Grorud kl. 15.00. Vi ses!

Strømsgodset TF – Raufoss Fotball 2–0 (1–0)

Scoringer Godset: 34' og 85'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson (Adrian Teigen 72.), Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad (Sivert Westerlund 40.), Gard Simenstad, Erik Frøysa, Håkon Hammer, Loris Mettler (Kodjo Somesi 72.), Simen Hagbø, Andreas Helmersen (Magnus Fagernes 64.), Markus Johnsgård (Andreas Østerud 7.)