Motvind i seriestarten i Sogndal

Serieåpningen ble spilt i sur april-vind på Fosshaugane i kveld. Gutta måtte se seg slått 2-0 av hjemmelaget etter at Tore Andre Flo's Sogndal scora et mål i hver omgang.

Lagene var noe avventende i starten av første omgang, og det ble ikke produsert all verden av sjanser. Litt ut av ingenting scorer Sogningene på et skudd etter corner, der vi er uoppmerksomme i markeringen vår. Debutant i OBOS-ligaen i dag, Magnus Fagernes på topp hos oss var hardtarbeidene og var svært nære scoring ved to-tre anledninger mot slutten av førsteomgangen.

Vi gledet oss litt for tidlig over at vi hadde fått medvind i andre omgang: på det første angrepet løper vår gamle venn Kristoffer Nessø seg fri foran Ole Kristian Lauvli, som feller - og dermed straffe til Sogndal. Den setter de, og går opp i 2-0 i åpningsminuttet. Gutta presser best og mest utover i omgangen, men vi klarer ikke å omsette alt det harde arbeidet og pent spill til mål i kveld, dessverre.

Det er bare å gnu på videre. Mange kamper igjen. Nå er vi endelig i gang! Billetter til neste kamp mot Ranheim hjemme på Nammo Stadion ligger ute på TicketCo, de handler du HER