Møter "Sundet" i Cup'n søndag

Vår Toppspillerutvikler Jarl Andre Storbæk er innfødt trysling og tidligere spiller og trener for NIL/Trysil. På søndag gjør han og Raufossgutta seg klare til å møte "Sundet" til årets 1. runde i NM.

Vi husker mange legendariske oppgjør mot laget fra Nybergsund/Trysil gjennom årene. Klubbene våre har hatt utveksling av spillere og trenere som har vært i begge klubber. Jarl Andre både startet og avsluttet sin imponerende spillerkarriere i "Sundet" og er fremdeles bosatt i Trysil.

Ola Brenden tilbake som trener

Ola Brenden er på nytt ved roret som trener, han ga seg etter 2016-sesongen men har nå funnet motivasjon til å fortsette. Ola er også mannen som bidro til å sette "Sundet" på fotballkartet da laget spilte seg opp i 1. divisjon og holdt seg der fra 2008 til og med 2011. Laget har stort sett spilt i 2. divisjon, men rykket ned til 3. divisjon etter 2018 og befinner seg der før inneværende sesong også, i samme avdeling som Raufoss 2.

Et raskt søk på spillerstallen viser mange eksotiske navn, det internasjonale miljøet har blitt et varemerke for laget fra de dype skoger. Keeper Robert Winogrodzki har spilt i Nybergsund i tre sesonger, og er den eneste som er igjen fra 2019-stallen. Laget har ikke spilt ordinære kamper siden 2019, det er faktisk 638 dager siden bredden har spilt en tellende kamp.

Lagene i 3.divisjon har nå bare hatt noen få uker med kontakt-trening og Sundet har, så vidt vi kan se, gjort unna fire treningskamper.

Cup er cup...

Vi har et solid forsprang på "Sundet" på alle mulige måter, og reiser til Trysil med en sterk spillertropp. Som vi alle vet, er ikke begrepet "cup er cup" bare en floskel - erfaringsmessig vet vi at mye kan skje, og det er ikke nok å bare møte opp for å kunne ta seg videre. Det vil bli kjemping og jobbing som vanlig i 90 minutter!

Det er mulig å kjøpe billetter på Nybergsund Stadion for å se kampen, som starter kl. 16.00 - og vi håper noen gule og svarte supportere tar turen! Det er satt av et eget bortefelt med plass til opp til 150 tilskuere, billetter kjøpes på stadion.

For dere som er hjemme, vises kampen på Direktesport i OA/A-medias aviser. Vi oppdaterer som vanlig i sosiale medier undervegs.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: