Møter Sogndal i Valdres Storhall

Vi har muligens etablert en slags pre-season tradisjon med treningskamp mot Sogndal i Valdres Storhall. På lørdag møtes lagene på "halv-vegen" til dyst kl. 14.00.

Annonse:

I år som i fjor er det Fagernes IL som har tatt initiativet, og står som arrangør av kampen. Vi takker så mye for engasjementet, og vi håper mange fotballinteresserte finner vegen til Valdres Storhall lørdag!

Sogndal plakat 16 mars.jpg

Sander Nordbø (bildet) og Raufossgutta har allerede spilt en treningskamp denne uka, mot Lillestrøm i LSK-hallen tirsdag. Kampen endte 2-2 med unge Nordbø i hovedrollen på begge våre mål. Det blir spennende nå å se hvordan laget vårt ligger an i løypa mot OBOS-kollega Sogndal.

Troppen mot Sogndal

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Jamal Deen Haruna, Kristoffer Hay, Adrian Hansen, Joachim Lundhagebakken, Jakob Nyland Ørsahl, Victor Fors, Oliver Rotihaug, Jan Inge Lynum, Eduards Emsis, Sander Nordbø, Torjus Engebakken, Ryan Lee Nelson, Kebba Badjie, Yaw Agyeman, James Ampofo, Andreas Østerud, Erlend Hustad

Kampen vises også på Direktesport

For dere som ikke ønsker å legge ut på turen til Leira og Valdres Storhall, så vises også kampen på OA-tv Direktesport her.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: