Møter Sogndal fredag

Christian Johnsen & Co kjører en lett morgentrening på Nammo Stadion før avreise med buss til Sogndal i dag. Den 6. serierunden spilles på Fosshaugane fredag kl. 18.00.

Det går slag i slag, og vi skal ut i en ny og tøff kamp. Uka har gått fort, og det er om å gjøre å være godt restituert og mentalt forberedt på neste utfordring. Gutta reiser til Sogndal med en god posjon selvtillit i sekken, mens Sogndal antagelig er svært revansjelystne etter stortap (4-1) mot KFUM i Oslo på mandag. Sogningene åpnet seriespillet svært godt, og vant begge de to første kampene sine med utklassingssiffre, men har siden altså gått på tre strake tap.

Vi har trua på at våre menn skal bite godt fra seg på Fosshaugane, og gleder oss til kamp. Snorre Strand Nilsen er dessverre ute etter skaden han fikk tidlig i kampen mot Kongsvinger, vi har foreløpig ikke helt oversikt over hvor alvorlig kneskaden er. Vi krysser fingrene for at det skal gå bra for kraftbacken. Solo Owusu er heller ikke fullt ut restituert enda. Vi har imidlertid Ryan Doghman, Emile Dadjo og Ikhsan Fandi tilbake. Håkon Leine er også klar igjen, etter at han sto over mot Kongsvinger.

Se videointervju med Christian Johnsen og Emil Breivik før avreise:


 

Vi reiser med følgende 18-mannstropp: Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Edvard Race, Marius Alm, Nicolai Fremstad, Stian Simenstad, Emile Dadjo, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik, Matias Belli, Oskar Løken, Martin Heiberg, Lee Rochester, Kristoffer Nessø, Ryan Doghman, Ikhsan Fandi, Gard Simenstad og Håkon Leine.

Kampen ser du som vanlig på Eurosport/Dplay eller hører på OA-direktesporten/Radio Toten.

Raufossfotball.no oppdaterer som vanlig også viktige hendelser på FB, Twitter og Instagram.

Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: