Møter Lyn hjemme på Nammo Stadion

Det har gått atskillige år siden sist vi møtte Lyn i en ordinær seriekamp med A-laget vårt - sist var faktisk helt tilbake i 2013. På mandag kl. 19.00 er det dags for å måle krefter igjen på Nammo Stadion!

Annonse:

Ski og fotballklubben Lyn er en av Norges eldste klubber, og ble stiftet allerede i 1896. Det meritterte Oslo-laget var gjennom en smertefull konkurs i 2010, som medførte degradering til 6. divisjon og deretter mange sesonger i skyggenes dal. Trener Jan Halvor Halvorsen tok over roret for et 3. divisjonslag i 2022, og deretter har pila pekt rett oppover for Oslo-gutta. Laget rykket opp til 2. divisjon i 2023 - blåste igjennom, og endte seinhøstes opp i opprykkskvalik mot Hødd som de vant på mesterlig vis.

Lyn er definitivt tilbake i det gode selskap, og har innledningsvis i årets OBOS-liga overbevist. Etter ni serierunder har Lyn sanket 14 poeng, har kun tapt en kamp - og ligger som nummer fem på tabellen. Vår gamle kjenning Even Bydal er å finne på Lyn's midtbane, og laget spiller hurtig og kontringsvillig fotball. Sist runde ble Sandnes Ulf "smadret" hele 5-0 på Bislett Stadion.

Tøff oppgave

Det er en tøff oppgave som venter gutta våres på Nammo Stadion mandag kveld, som alltid gjelder det å være godt forberedt og klar for å krige. Etter en god prestasjon og 1-1 mot Sogndal på Fosshaugane i forrige runde, er Jørgen og gutta på nytt innstilt på et par timer med knallhard jobbing ute på matta mandag kveld. Som kjent er Nicolai Fremstad og Kebba Badjie satt ut av spill med langvarige skader, i tillegg er det usikkert med et par andre spillere før den 10. serierunden - dette er imidlertid ikke bekreftet i skrivende stund.

 

Troppen

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Kristoffer Hay, Adrian Hansen, Jamal Deen Haruna, Marius Alm, Jakob Nyland Ørsahl, Oliver Rotihaug, Victor Fors, Eduards Emsis, Torjus Engebakken, Ryan Lee Nelson, Sander Nordbø, Kodjo Somesi, Jan Inge Lynum, Yaw Agyeman, Andreas Østerud, Erlend Hustad, Magnus Fagernes, James Ampofo

plakat Lyn.jpg

Kom på kamp!

Billetter finner du her på TicketCo

Det er også salg av billetter over disk ved hovedinngangen på Nammo Stadion.

Velkommen både til egne supportere og til Lyn's supportergjeng "Bastionen".

Det er utrygt for litt regn, og vi anbefaler regntøy på tribunene.

Kampsponsor er Bunnpris Raufoss.

Heia Raufoss! 💛🖤

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: