Møter Grorud på Consto Arena

Ettersom Grorud ikke har godkjent belysning på Arctic Match banen på Grorud er OBOS-oppgjøret på mandag flyttet til Consto Arena i Mjøndalen. Kampstart er kl. 18.00.

Annonse:

Med fem serierunder igjen er det fremdeles mye som kan skje i OBOS-ligaen. Selv om Brann ble klare for opprykk allerede tidlig i september, lever kampen om 2. plassen og direkte opprykk. Her er det i øyeblikket Stabæk som innehar denne posisjonen, med KFUM og Start hakk i hæl.

Vi for vår del har falt ned på 10.plass, og er nå seks poeng bak lagene i topp seks. Det har blitt tøft for oss å henge med slik sesongen har utviklet seg etter vår knallsterke periode i sommer. Vi har hatt flere spillere i avgang og har fått skader undervegs.

Markus Johnsgård har vært en viktig spiller for laget denne sesongen, men har nå vært ute etter kampen mot FFK i starten av september. Han har pådratt seg ruptur i menisken og delvis avrivning i leddbåndet i kneet som medfører at han dessverre er ute resten av sesongen. Erik Frøysa er imidlertid tilbake og klarert medisinsk etter at han fikk seg en hjernerystelse i sist kamp mot Start før spillepausen.

Gutta har hatt ei god treningsuke, og skal være godt forberedt til serieinnspurten nå i oktober. Selv om det ser stritt ut å nå en av kvalikplassene, så gir Christian Johnsen og gutta fremdeles full gass for beste mullge plassering.

Våre motstandere Grorud ligger helt i bunnen av tabellen, og det skal veldig mye til for at laget fra Oslo Øst skal unngå nedrykk. Men det er fremdeles teoretisk mulig at de kan passere Stjørdals Blink og Skeid som også ligger dårlig til i bunnen.

Det er på ingen måte noen lett oppgave som venter Raufossgutta på Consto Arena på mandagskvelden, her må gutta belage seg på beinhard kjemping i samfulle 90 minutter mot et lag som kommer til å gå "all in".

Vi håper noen av våre supportere tar turen til Mjøndalen for å heie på gutta! 

Billetter finner du HER

Kampen vises som vanlig også på Discovery+/Eurosport 4/Tv2 Play. Radio Toten og Oppland Arbeiderblad streamer lyd med Terje Solbakken bak spakene.

Husk å levere ditt OBOS-tips før søndag kl. 14.00 HER

Kampene som gjenstår:

Åsane - Raufoss Fotball mandag 10. oktober kl. 18.00 (Åsane Arena)

Raufoss Fotball - KFUM mandag 17. oktober kl. 18.00 (Nammo Stadion)

Ranheim Fotball - Raufoss Fotball lørdag 22. oktober kl. 15.00 (Extra Arena)

Raufoss Fotball - Sogndal lørdag 29. oktober kl. 15.00 (Nammo Stadion)

 

Måtte høsten bli gul og svart! Heia Raufoss! 💛🖤

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.10.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset