Møter både Vålerenga og damene i HK Vestre

Vår gode kaptein Ole Kristian Lauvli ble lørdag kveld fortjent hedret med tittelen "Årets spillerforbilde" på fotballgallaen arrangert av Indre Østland Fotballkrets. I uka som kommer blir det treningskamper mot Vålerenga og Bærum - og showkamp i håndball mot HK Vestre i Raufosshallen!

Annonse:

Det går slag i slag for Raufossgutta fram mot treningsleiren finansiert av NFF, som i år går til Tyrkia fra 28. februar til 11. mars.

På onsdag 22. februar kl. 14.00 får gutta bryne seg på eliteseriemotstand igjen. Vålerenga og Dag Eilev Fagermo venter i  Valhall, og kampen streames på direktesport.

Endelig Showkamp igjen!

Torsdag 23. februar skal vi endelig gjenoppta tradisjonen med showkamp i håndball mot damene i HK Vestre Toten. Vi hadde kamper tre år på rad fra 2017 til 2019, men så ble tradisjonen brutt grunnet pandemien.

Det er aktivitetsdag med presentasjon av flere idretter i de nye Raufosshallene denne kvelden, så det er mange gode grunner til å ta turen. "Åpen hall" starter allerede fra kl. 17.00 og showkampen har avkast kl. 19.00.

Avslutter uka med Bærum i Raufoss Industripark Arena

Søndag 26. februar avslutter gutta uka med å møte Bærum i Raufoss Industripark arena kl. 14.00.

Heng på! Heia Raufoss!

Årets spillerforbilde OKL.jpg
Ole Kristian Lauvli: Årets spillerforbilde i Indre Østland 2022

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 19.02.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset