Moss er neste lag ut

Martin Petterson Heiberg og Raufossgutta leverte en sterk bortekamp sist helg mot Asker - men tapte likevel med straffe i mot i siste ordinære spilleminutt. Nye utfordringer venter når Moss FK gjester Nammo Stadion på lørdag.

Annonse:

Moss har hatt en sterkt stigende formkurve de siste matchene, og står nå bokført med tre strake seire etter tre tap mot Bærum, Mjølner og Fredrikstad innledningsvis. Det vil si at Raufossgutta etter alle solemerker møter et lag som har spilt på seg betydelig med selvtillit de siste ukene. Alt tilsier at Moss ikke blir noen lett motstander.

Alle kamper Moss 

Selvtillit bør også våre gutter ha etter en fantastisk god start på sesongen, gutta har lagt for dagen en helt herlig lagmoral og mye av det de har trent på gjennom vinteren ser ut til å sitte. En god defensiv organisering har gitt oss mange fine brudd og overganger, som har ført til at vi skaper mange sjanser. En målforskjell på 15-2  bør være et godt mål på dette. 

Trener Christian Johnsen har signert for to nye år i Raufoss Fotball denne uka, noe både spillere og klubb er veldig godt fornøyde med.

Det har ellers vært en god treningsuke i tropevarmen på Nammo Stadion: varmen fortsetter, vi selger is i kiosken, og håper å se DEG på Nammo Stadion på lørdag. Kampstart kl. 16.00.

Annonse fra Obos-ligaen: