Gutta møter Moss

Stian Simenstad (bildet) og Raufossgutta fikk en god gjennomkjøring mot Mjøndalen forrige helg, og selv med tap leverte gutta mye positivt. På lørdag 3. mars kommer nyopprykkete Moss på besøk i Storhallen. Kampen går kl. 13.00 (merk tiden!)

Fotballen i Moss fikk seg en trøkk da den tradisjonrike klubben rykket ned til 3. divisjon etter halveringen av 2. divisjon i 2016. Etter en sesong i skyggenes dal, er Moss tilbake i 2. divisjon. Det skal bli spennende å se det nye Mosselaget til suksesstrener Ole Martin Nesselquist, som er en av landets yngste trenere på dette nivået med sine 25 år. 

Moss var en av våre argeste konkurrenter i 2. divisjon i opprykksåret 2015, og vår nyeste tilvekst på spillersiden, Edvard Linnebo Race har spilt både for Sprint Jeløy og Moss i barne og ungdomsårene. Mossingene er i samme avdeling som oss kommende sesong.

Resultater treningskamper Moss

Raufossgutta har mange kamper i denne perioden, allerede på torsdag 8. mars går turen til Fredrikstad stadion for å møte Fredrikstad. Deretter skal gutta videre til Sverige i helgen for å trene og spille mot Superettan-laget Falkenberg søndag. Trener Christian Johnsen har sikkert en god plan for hvordan han best disponerer mannskapet i det tette kamp-programmet.

Det kan ligge an til en kald affære å være tilskuer i Raufoss Storhall på lørdag, det gjelder å kle seg etter forholdene.

Velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: