Med AS Monaco på kampplanen!

World Cup- kvalifisering mot eksotisk motstand og sluttspill i kretsen om å få delta i NM er noe av det som står på programmet for gjengen i Raufoss eSport nå om dagen. Neste uke er også Altibox eSerien tilbake! Litt av hvert å følge med på der altså. Både i uka som kommer og videre utover vinteren.

Det meste av Raufoss eSports aktivitet er også betydelig redusert i disse dager, men våre efotball-spillere i FIFA er virkelig i farta om dagen! Forrige uke sikret Benjamin Lorentzen (PS4) og Jonas Kvål (Xbox) videre spill i kvalifisering til World Cup for klubber etter seier over Frankfurt.

Vi rykket opp til 2. divisjon, og må denne uken komme blant de to beste for å fortsette kvalifiseringen til World Cup. Første lag ut er ikke mindre enn to pro-spillere for AS Monaco – så denne kampen på torsdag gleder vi oss til.

Tilgjengelige spillere for dette oppgjøret er Jonas Kvål (Xbox), Benjamin Lorentzen (PS4), Tobias Testad (PS4) og August Rognlien (PS4).

Forsterker rekruttlaget - sluttspill i kretsen på lørdag

Videre forsterker vi rekrutt-laget vårt med nye spillere denne uken. Bakgrunnen for dette er at vi ønsker å finne flere unge talenter som vi kan løfte fram, og for at vi skal prestere i NM. Så det blir spennende å se hvem som får plass på laget som i dag består av Raufoss-gutten August Rognlien (Kapt.), Vind-gutten Andre Brekken Weddegjerde og Jonathan Nygaard fra Jessheim.

Rekruttene kan møte førstelaget i gruppespillet

Rekruttlaget spiller sluttspill i kretsen på lørdag. Vinner de sluttspillet – går de videre til gruppespill i NM. Her møter de Raufoss sitt førstelag og de andre topplagene i Norge som blant annet VIF, LSK, Sandefjord og Jerv. I tillegg spiller alle spillerne ukentlig Weekend League. En konkurranse hvor de spiller 30 kamper mot tilfeldige spillere som er kvalifisert for dette.

Altibox eserien tilbake 19. januar

Og på tirsdag er endelig Altibox eSerien tilbake. Vi møter topplagene Jerv og Sandefjord (kamp 3), Stabæk (kamp 2) og avslutter med Mjøsderby mot HamKam. Vi er litt usikre per nå hva vi får sendt av kamper under korona-restriksjonene, men Altibox eSerien skal vi få sendt som normalt. Det beste stedet å følge med på aktivitetene til eFotballen er via Raufoss Fotballs og Raufoss Esport sine Twitter-kontoer der updates og lenker deles hyppig.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: