McDonald’s støtter årets Romjulscup!

Raufoss Fotball er stolte av å ha med oss McDonald’s Gjøvik som partner denne populære cupen både i 2023 og 2024. Navnet blir dermed McDonald's Romjulscup! Cupen går som vanlig over tre dager og starter onsdag 27.12 i Vestre Totens nye storstue, Raufoss Industripark Arena. (På bildet ser vi restaurantsjef Eimantas Zilionis sammen med Geir Langedrag)

Annonse:

Sharko Nejad som er regionssjef for bl.a. McDonald’s Gjøvik er fornøyd med å bidra mot lokal idrett og aktiviteter. - For oss er det svært viktig å vise samfunnsengasjement og bidra til positive aktiviteter i områdene rundt våre restauranter. Raufoss Fotball er jo den ledende klubben i distriktet og vi er fornøyde med å støtte dette flotte arrangementet som samler nærmere 1000 barn og ungdom, sier han.

Sharko.jpg
Sharko Nejad, Regionssjef McDonald's

Heng i hallen - aktivitet med mening

Han forteller at McDonald’s har stort fokus på å bidra til alternativer som gjør det attraktivt for unge å "henge i hallen" fremfor i restauranten. De har erfaring med at mange ungdommer henger i restauranten og at dette ikke alltid er positivt. De oppfordrer heller til å være mest mulig i aktivitet via fotball, hockey eller andre aktiviteter for å få en trygg og sunn oppvekst. - Restaurantene våre er populære møtesteder for mange unge. Vi setter pris på disse unge gjestene, samtidig er det viktig at vi som en aktør i det lokale næringslivet gir ungdom flere meningsfylte steder å henge

På Gjøvik siden 1999

McDonald’s har hatt restaurant på Gjøvik siden 1999 og er en av Norges best drevne restauranter som tidligere også har blitt kåret til årets beste restaurant i hele kjeden. De sysselsetter over 80 ansatte på Gjøvik og mange er mellom 16 og 20 år. Dette gir ungdommen både en god skole mot arbeidslivet i tillegg til kjærkommen inntekt. Sharko startet selv i restaurant da han var 15 år og har bevist at man kan lykkes med en lederkarriere i McDonald’s med mange lederstillinger.

Bilde bygg McD Gjøvik.jpg
McDonald's på Mjøsstranda

McDonalds tar samfunnsansvar

På Gjøvik så er det Eimantas Zilionis som er restaurantsjef. Han er 29 år og har jobbet på Gjøvik siden 2020. - Altfor mange unge står utenfor jobb og utdanning. Det er vårt samfunnsansvar som en stor bedrift å hjelpe folk inn i arbeidslivet. Vi vet at mange unge vil jobbe, og ser en stor økning i andelen unge mellom 16-25 år som sliter med å finne jobb. Grunnen er at de mangler praktisk arbeidserfaring. Det viktigste for oss er hvem de er som personer og hva de ønsker å bidra med, ikke hva som står på vitnemålet eller hvor lang CV de har, forteller han.

Støtter våre lag i nasjonale tiltak - pluss damelagene våre

Raufoss Fotball er takknemlige for støtten fra McDonald’s som innebærer at de støtter både årets og neste års cup samtidig som de også støtter våre lag både på nasjonale tiltak (G15 og G17) og våre damelag i 3. og 4.divisjon med profilering på shortsene.

Vi ønsker alle lag som deltar i årets cup lykke til og takker Sharko og McDonald’s for at de støtter oss!

KAMPOPPSETT ROMJULSCUP 2023

Annonse fra Obos-ligaen: