Mathias slutter som daglig leder på nyåret

Mathias Engebakken (44) har lagt ned en enorm jobb for Raufoss Fotball gjennom dette året, der klubben har stått overfor store økonomiske utfordringer og omstillingsprosesser i administrasjonen.

Annonse:

Han har fått utrettet svært mye på det knappe året som har gått, men etter en tids overveielse har han bestemt seg for at han ønsker å vende tilbake til jobben i politiet på nyåret, som han har hatt permisjon fra.

- At jeg nå velger å slutte i stillingen som daglig leder betyr ikke at jeg ikke har trua på den jobben vi har gjort, og på klubbens framtid. Vi har lagt mange spennende planer for både sport og organisasjon, som jeg fortsatt skal være med å følge opp i en frivillig rolle i klubben, sier Mathias.

Selv om Mathias har sagt opp stillingen sin fra 31.12.22, vil han i en overgangsperiode, og fram til etter ansettelse av ny daglig leder, bistå oss slik at pågående prosesser ikke stopper opp.

Vi er takknemlige for den kompetansen og profesjonaliteten Mathias har stått for gjennom dette krevende året, og vi er glade for at han fortsetter å bistå oss i vårt videre utviklingsarbeid. Vi har spenstige framtidsplaner, og prosessen for å finne en erstatter starter nå for fullt.

— Trude Øvstetun, Styreleder

Stillingen som daglig leder vil bli utlyst om kort tid.

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 14.11.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: NRK Innlandet