Mathias er på plass!

Mathias Engebakken (43) er allerede i gang med jobben som daglig leder i Raufoss Fotball. De første dagene i det nye året dog på hjemmekontor og i karantene grunnet covid- smitte i heimen. Han vil være fysisk på plass på Nammo Stadion fra midten av neste uke.

Annonse:

Det er mye å sette seg inn i for vår nye daglige leder, og Mathias er innstilt på å bruke tid på å bli kjent med klubben. 

Søndre Landingen, bosatt i Fall er ikke helt ukjent med oss fra før heller. Han er far til tre barn/ungdom som alle spiller i gult og svart, og har selv vært en del av trenerteamet rundt vårt G16-lag det siste året. 

Mathias har sin bakgrunn i politiet og har sin ledererfaring derfra, i tillegg har han bakgrunn som tidligere aktiv fotballspiller og trener. 

Vi er svært fornøyde med ansettelsen, og at han har fått muligheten til å starte opp i jobben så raskt er en stor bonus for oss. Det er nok av oppgaver å ta tak i, og han er allerede godt i gang fra hjemmekontoret.

Jeg går inn med en ydmyk tilnærming til en meget spennende jobb! Jeg gleder meg til å jobbe for både topp og bredde i Raufoss Fotball, og være godt synlig for frivilligheten.

— Mathias Engebakken, daglig leder Raufoss Fotball

Kontaktinfo til Mathias:

E-post: [email protected]

Mobil: +47 404 37 523

Vi gleder oss til å bli kjent med Mathias i tida framover.

Velkommen til Raufoss Fotball! 

Annonse fra Obos-ligaen: