Mandagskamp på Jæren

Vi har startet på den lange sluttspurten i årets OBOS-liga, og på mandag kl. 18.00 spilles den 22. serierunden mot Bryne. Christian Johnsen og våre beste menn jager flere gode prestasjoner og viktige poeng!

Annonse:

Rødtrøyene fra Jæren har hatt en varierende sesong så langt, men har nå opparbeidet seg en buffer på fem poeng over de tre mest nedrykkstruede lagene på tabellen. Kevin Knappen's mannskap har vunnet fem, spilt fem uavgjorte og har tapt elleve kamper denne sesongen. Våre motstandere kommer fra en sterk uavgjort match (1-1) mot Ranheim på bortebane, og kampen før det slo de Grorud (2-1) hjemme på eget gress. 

Nettopp naturgresset på Bryne er en fordel for vertene, men gresset pleies svært godt - og på denne tiden av året har vi erfart at forholdene er svært gode også for lagene som til vanlig spiller og trener på kunstgress,

Vi slo Bryne 2-0 hjemme på Nammo Stadion i mai, og du kan rekapitulere litt fra den matchen HER

Fint driv gjennom hele sommeren

Vi har hatt en meget sterk sommer, og til tross for et surt tap hjemme mot Kongsvinger i forrige runde, er det ingen grunn til at våre menn skal havne på defensiven. Treningsuka har vært preget av høy intensitet og temperament, og fokuset har garantert vært på effektivitet i begge boksene.

Vi ligger og "vaker" på sjuendeplassen og har heng på kvalikplass. Det blir et skikkelig race framover, og det nytter ikke på noe tidspunkt å stå med lua i handa om vi skal være blant de seks beste lagene når vi skriver 29. oktober.

Nico full tenning.jpg
Nico med full tenning på trening denne uka. (Foto: Marius Mykleset)

.

Kamptroppen

Christian Johnsen reiser vestover søndag med en 17-mannstropp bestående av: Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Trygve Løberg, Amund Møllerhagen, Arnar Gudjonsson, Håkon Hammer, Emile Dadjo, Markus Johnsgård, Teodor Haltvik, Nicolai Fremstad, Gard Simenstad, Magnus Fagernes, Markus Karlsbakk, Erik Frøysa, Filip Brattbakk, Mame Ndiaye, Kristoffer Sørensen.

Vi benker oss til match på mandagskvelden!

Kampen ser du på Discovery+/ Eurosport player4/TV 2 Play. 

Radio Toten/Oppland Arbeiderblad med Terje Solbakken kjører også som vanlig lydstream fra matchen.

Vi håper også denne runden at det blir å se noen gule supportere på tribunene, og at gode patrioter som bor i området tar turen til Bryne Stadion!

Kampstart er kl. 18.00

Heia Raufoss! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 28.08.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset