Målfest ga billett til andre runde

Det stoppet på fem, men kunne vært mer. Lier ble noen nummer for små da damelaget kvalifiserte seg for andre runde i NM.

I utgangspunktet er lagene i samme divisjon, men det var klasseforskjell på det vi fikk se på Nammo Stadion. Allerede etter 20 minutter ledet vi 3-0. Alle tre målene signert Oda Karoline Skogan. Et ekte hatrick før vi var halvveis i den første omgangen… Og som ikke det var nok, sørget samme Skogan for 5-0 fire minutter ut i den andre omgangen. -Tror ikke jeg har scoret fire mål i samme kamp på dette nivået, sa Skogan etter matchen. På spørsmål om hvilket lag hun ønsker seg i andre runde, kom svaret kjapt: -Fart, her hjemme på Nammo Stadion.

4-0 var det Sofia Berntsen som sto bak. Det målet kom på en presis corner fra Vilde Bokalrud. Med 4-0 til pause var kampen kjørt. Lier hadde lite å stille opp med og etter at vi satte inn vår femte scoring falt kvaliteten

-I dag er jeg veldig godt fornøyd med det aller meste. Vi bruker hele banen og spiller på en og to touch. Da henger ikke Lier med, oppsummerte trener Ståle Bokalrud. Om Skogan som satte inn fire mål sa han følgende: Hun bobler over av energi.

Med cupkampen mot Lier er sesongen 2019 i gang. Neste oppgjør for damelaget er første serierunde i 2. divisjon hjemme mot Lyn 2 førstkommende søndag.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Lier 5-0 (4-0)

Scoringer: 1-0 Oda Karoline Skogan (4), 2-0 Skogan (12), 3-0 Skogan (20), 4-0 Sofia Berntsen (37), 5-0 Skogan (49)

Dommer: Niloo Kafili, Ridabu

Raufoss: Solveig Engen, Anita Bueno Lindmoen (Ingrid Halkjelsvik Folkestad fra 69. min.), Maren Kraby Simenstad, Thea Heimdahl Dahlen, Nora Dalby, Sofia Berntsen (Mia Schjerve Giæver fra 46. min.), Vilde Marie Skattum Bokalrud, Sigrid Straumsheim Hoem, Karine Ørud, Helene Lium Nyhus (Kaja Bjørkvold fra 46. min.), Oda Karoline Skogan