Lykke til videre, Edvard!

Edvard Linnebo Race (24) kom til Raufoss før 2018-sesongen. Og har siden forlenget kontrakten sin to ganger. Etter eget ønske løses han nå fra kontrakten sin som opprinnelig løper ut 2022.

Annonse:

Trener Christian Johnsen karakteriserer Edvard som sjelden vare:

- Edvard har vært en veldig viktig gutt for laget og klubben de siste fire årene. Først og fremst som en elegant midtstopper som har vært mye involvert på banen, spesielt borte mot FFK (i opprykkssesongen) og hjemme mot AAFK i år var han veldig god. Men det er først og fremst som et veldig fint menneske vi har har lært han å kjenne. En som jobber steinhardt på trening, driver med mye egentrening, setter laget først i alle sammenhenger og bryr seg om andre. Når du er medspiller med Edvard så vet du at du har en ved siden av deg som heier på deg og ønsker deg alt godt. Slike folk er sjelden vare, sier Christian til Raufossfotball.no

Slike folk er sjelden vare.

— Christian Johnsen, hovedtrener om Edvard Race

Edvard selv har følgende budskap til oss før han drar videre på ferden:

- Tiden min på Raufoss har vært utrolig fin på mange måter. Den utviklinga som laget har hatt siden jeg kom til Raufoss for fire år siden har vært utrolig. Jeg er veldig stolt og takknemlig for at jeg fikk være med på reisen som endte i både opprykk og kvalik til eliteserien. Jeg har fått venner for livet, og jeg er blitt utrolig glad i alle menneskene i og rundt klubben. Det er alle de fine folka jeg kommer til å huske best når jeg ser tilbake på tiden min her. Jeg vil for alltid være fan av Raufoss, og vil gjerne ønske hele klubben masse lykke til videre! 

Edvard står bokført med 93 offisielle A-kamper og 6 mål.

Vi i Raufoss Fotball takker for innsats og tilstedeværelse både på og utenfor banen gjennom fire sesonger i Raufosstrøya! Lykke til videre, Edvard!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.12.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset