Loris Mettler klar for Raufoss Fotball

Raufoss Fotball har i dag skrevet kontrakt med Loris Mettler. Den 24 år gamle sveitseren kommer til Toten fra spanske Lleida Esportiu. Loris blir også førstemann til å posere i ny PUMA-drakt!

Annonse:

Mettler har underskrevet en to-årskontrakt med Raufoss Fotball med oppstart allerede i dag.

Daglig leder og sportsjef Fredrik Greve Monsen er fornøyd med signeringen.

- Vi har hatt Loris Mettler på prøvespill de siste to ukene, en spiller som har vist seg å være på et høyt nivå. Slik vi ser det innehar han kvaliteter som vil både utfylle og utvikle oss som lag. Blant annet med en fin dødballfot, oversikt og gode tekniske/taktiske ferdigheter, sier han.

Det viste den 24 år gamle midtbanespilleren fra Sveits seinest i en treningskamp mot et litt redusert Ull/Kisa-lag i helga. Der var han hjemmelagets beste spiller da vi vant hele 6-0.

Loris Mettler er for øvrig ikke et ubeskrevet blad for assistent-trener Oriol Mohedano Segura. Loris spilte på juniorlaget til Servette i Geneve/Sveits da Oriol var trener der. I tillegg er 24-åringen en språkmektig kar som snakker både fransk, spansk og engelsk – og sikkert litt tysk i tillegg.

Loris og Oriol.jpg
Viejos amigos: Loris og Oriol ble kjent for noen år siden i Sveits. (Foto: Marius Mykleset)

Vi ønsker Loris velkommen i Raufoss Fotball og gleder oss til å følge ham både i kommende treningskamper og når OBOS-ligaen drar i gang med bortekamp mot Hødd mandag 10. april.

Annonse fra Obos-ligaen: