Lørdagskamp på Nammo Stadion - kom på kamp!

Vi er helt på oppløpssiden av årets OBOS-ligasesong - vi trenger DEG på tribunen i nest siste hjemmekamp som spilles mot Strømmen IF lørdag kl. 15.00.

Annonse:

Vi håper å se mange supportere på tribunen, og denne lørdagen er det også en god anledning til å be med seg en venn på kamp! Du kan ta med deg en ekstra person når du kjøper billett som da får gratis inngang sammen med deg. Tilbudet gjelder både når du kjøper billett på stadion, og når du handler på TicketCo. Legg inn 2830 i feltet for promokode.

Billetter finner du HER

Husk også å levere ditt OBOS-tips HER

Våre motstandere har vært i OBOS-ligaen sammenhengende siden 2010. I øyeblikket ligger gutta fra Strømmen nederst på tabellen, men har gjennom flere sesonger vist at de har evnen til å sette inn turboen når det gjelder som mest. I forrige runde slo de Ull-Kisa hjemme på Strømmen Stadion, og de rød-grå har fremdeles muligheter til å klare seg. Trener Nesselquist har et meget brukbart mannskap som denne sesongen har spilt hele 12 uavgjorte kamper, tapt 12 og vunnet bare tre, noe som har gitt for lite utslag på poengfangsten. De rød-grå har med andre ord spilt mange veldig jevne kamper i år, vi spilte også 1-1 på Strømmen i seriestarten i vår.

Vi spår at det blir en beintøff batalje på Nammo Stadion på lørdag. Vi på vår side har havnet bakpå etter tre tap på rappen, og vi trenger definitivt en trepoenger nå. NFF har også gitt oss et poengs trekk etter at vi benyttet Håkon Hammer i kampen mot Sogndal. Han skulle da sonet for gule kort han fortrinnsvis hadde pådratt seg som Nardo-spiller i PostNord-ligaen. Kun et gult i OBOS.

Gutta spilte en god bortekamp på Briskeby på mandag tross tapet, og vi tror at forberedelsene inn mot helgen blir de aller beste for Christian Johnsen's disipler.

Pizzabakeren Raufoss er kampsponsor på lørdag - pizzavogna vil være plass på Nammo Stadion med rykende varm pizza for salg både før, under og etter match!

Kom på kamp! Vi trenger din støtte! Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 03.11.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Øystein Tommelstad (design)