image0 (45)

Liten blant det store har aldri vært mer passende – på lørdag starter eChampions League i FC24 i London.

Det er EA og UEFA som arrangerer mesterskapet, og noen av de store lagene som deltar er blant annet Manchester City, Borussia Dortmund og Atletico de Madrid.

Annonse:

Et 5 års fantastisk samarbeid mellom Raufoss Fotball og Raufoss E-sport bærer frukter. Og når vi i tillegg har Norges beste spiller, Andreas Aarstad, med trener og Raufoss-gutt August Rognlien med på laget - skapes det historie. De sikret plassen etter å ha vunnet den norske eSerien i slutten av april. 

Laget drar til London allerede i dag for å delta på mediedag, og forberede seg til gruppespillet på lørdag. Alle kampene i vår gruppe (B) spilles denne dagen fra klokken 14:00 til 22:15. Gruppe B som vi spiller i ser slik ut:

  • Lucio Vecchione (HezerS), A.C. Monza fra Italy
  • Levi de Weerd, AFC Ajax fra Nederland
  • Jayden Groden (Jayden), Brighton fra Scotland
  • Andoni Payo Martin (AndoniiPM), Atlético de Madrid fra Spania
  • Andreas Aarstad (Andreas), Raufoss Fotball fra Norge

Gruppe B er en spennende gruppe med mange gode spillere. Topp tre kommer videre til utslagsrunden 18. og 19. mai. Finalene spilles 29. mai med publikum. Alt sammen skjer i London. Andreas er en god spiller på denne type turneringer, og vi har som mål å komme oss videre til neste runde. Da kan alt skje, og det visste Andreas da han kvalifiserte seg til en av de åtte plassene i EM i Berlin for landslaget til sommeren. 

Mange fikk med seg finalene i fjor på forskjellige kanaler, det vil være veldig mange seere i hele verden på gruppespillet også. Kampene kan du se på blant annet på EA eller UEFA sine kanaler:

I den digitale verden viser man sin support via chatten. Bli med å heie på Andreas og August, og Raufoss Fotball!

Ruud Gullit introduces you to the eChampions League!

Annonse fra Obos-ligaen: