- lite stemte på Consto i kveld

Raufossgutta fikk aldri kampen mot Mjøndalen inn i sitt spor i kveld. Som ventet ble det tøffe tak, og hjemmelaget var best i det meste. Kampen endte med 3-0 seier til bruntrøyene.

Vi åpnet relativt solid, og hadde god kontroll i Mjøndalen det første kvarteret. Men hjemmelaget var påskrudd og gira, og kom etterhvert bedre til i duellspillet og ville åpenbart mest. Vi mistet grepet, og MIF scoret etter corner, og 1-0 etter 24 spilte minutter. MIF har noen flere store sjanser, men Ole Kristian Lauvli og forsvaret holder unna, 1-0 står seg til pause.

Pausepraten gir ingen umiddelbare resultater for vår del, gutta fortsetter med noe som ser ut som noe redusert energi. Andreas Helmersen går i bakken for andre gang i kampen og holder seg på kneet, og det ser ikke bra ut. Han må erstattes etter 48 spilleminutter. Etter 56 minutter scorer MIF igjen på et hodestøt som forlenges inn i målet bak Lauvli.

Vi sliter med presisjonen, og bare noen minutter senere bommer vi i forsvaret på et hardt innlegg, og MIF kan notere seg for scoring nr. 3 for kvelden. Jørgen Wålemark forsøkte å gjøre grep fra benken, men nytteløst i dag dessverre.

Gutta kommer egentlig aldri opp på nivå i kveld - og sånn er fotballen. Men nye muligheter kommer plutselig! Det er gjelder å riste dette av seg, stille opp i Borgertoget i morgen - og vi ser fram til ny kamp hjemme på Nammo Stadion søndag 21. mai kl. 17.00  mot Kongsvinger!

Takk til alle gule og svarte supportere i alle aldre som tok turen til Consto Arena i kveld. Dere er gull.

Kampfakta: Mjøndalen - Raufoss Fotball 3-0 (1-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Arnar Gudjonsson (Simen Hagbø 62.), Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad, Gard Simenstad, Sivert Westerlund (Jakob Nyland 86.), Erik Frøysa (Adrian Teigen 86.), Håkon Hammer, Loris Mettler (Andreas Østerud 62.), Filip Brattbakk, Andreas Helmersen (Magnus Fagernes 48.)

Gult kort: Loris Mettler

Publisert: 16.05.2023