damerlsk

Lillestrøm mest effektive på Nammo i kveld!

Jentene kriget og kriget, men det holdt ikke til poeng.

Annonse:

Lillestrøm har vunnet alle kampene så langt i høstsesongen, og sist gang de tapte var mot våre jenter på Nammo Stadion. Søndag kveld vendte de tilbake til Raufoss og Nammo Stadion, klare for revansje. 

Lillestrøm var det mest effektive laget i 1.omgang. Bare ni minutter ut i kampen tok de ledelsen etter svakt forsvarspill. Raufoss-jentene hadde mange gode sjanser til å utligne, og ikke minst snu kampen, men det ville seg ikke. Lillestrøm var nære å øke ledelsen på tampen av omgangen da de kom alene med keeper. Avslutningen gikk heldigvis over mål. 

Etter hvilen tok Lillestrøm mer over, og økte ledelsen med et fint frisparkmål.  Rett etter prøvde Lillestrøm seg på nytt, men denne gangen reddet Madikken Sagbakken mesterlig med beina. Lillestrøm fikk tak i returen, men Malin Bjørge var rask og klarte å redde den på streken. Jentene kriget virkelig for å holde seg inne i kampen, og det måtte noen tøffe taklinger og gule kort til. Det ble dessverre ikke flere mål og Lillestrøm kunne juble for sin fjerde strake seier og revansje! 

Takk til alle fremmøtte og 2830 som laget liv på tribunen! 
Neste kamp spilles 24. september mot Røa 2. Kampstart på Røa kunstgress er 15.00 

375650012_992207611899036_8994108974693815170_n.jpg
Malin Fuglerud Bjørge ble kåret til vår beste spiller, og fikk et gavekort fra Pizzabakeren.

 

Kampfakta: Raufoss - Lillestrøm  0-2 (0-1) 

Scoringer: Dorthea Mørkved Glorud (9, 67), 

Gule kort: Tilla Dahl-Maier, Marit Skattebo, Malin Bjørge, Jenny Dahl-Maier

Laget: Madikken Løvlien Sagbakken, Marit Skattebo (Eline Amlie, 54), Jenny Dahl-Maier, Malin Fuglerud Bjørge, Tilla Dahl-Maier (Helle Kristensen, 60), Karine Ørud, Jenny Bjøntegaard Keiserud, Pamina Strand, Sigrid Hoem, Marthe Dybdal (Ellen Gravdahl, 74), Nora Garder Smerud.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 10.09.2023
Skrevet av: Kjersti Homb Jakobsen / Foto: Marius Mykleset