Langtur for Gatelaget - til Moss

Gatelaget tjuvstartet i dag 4. runde av Østlandsligaen og satte kursen mot Moss. Tommy oppsummerer:

Den obligatoriske Totenrunden med henting av spillere startet kl. 08.00, og når den siste spilleren hoppet på bussen på Grua kl. 09.30 var vi ni hele og en skadd spiller i troppen. Tannverk og sen innkalling til jobbing gjorde at vi «mistet» to spillere i dag fra troppen vi hadde planlagt å ha med.

Vi har med kaffe, frukt og baguetter - legger inn to røykestopp, og plutselig var vi fremme i Moss. Som vanlig med den alltid like stødige sjåføren Fyhn bak rattet...

Nye svarte drakter var trykket opp for anledningen og gutta hadde funnet fram «skru-knottene» da Moss åpnet sesongen på gress i dagens kamp.

Moss har så langt i sesongen slitt med lite spillere og mye skader. I dag hadde de derimot 10 spillere som var klare for kamp. Sola skinte og gradestokken viste 13-14 grader når dommer blåser i gang kampen.

En tørr gressbane innbød ikke til noe finspill for noen av lagene, men det er vi som «takler» forholdene best og går til pause med 3-0 ledelse. Litt som sist kamp blir motstander mere slitne enn oss utover i kampen. Det står 4-2 til oss etter 40 min. Da åpner kampen seg mere opp og vi har kanskje vennet oss til underlaget. De siste 20 minuttene vinner vi 9-2 og kampen ender med 13-4 til oss.

Vi vil takke Moss med Thomas Klaussen i spissen for et fantastisk vertskap. Vi blir oppskriftsmessig møtt når Buzzen ankommer, henvist til garderobe med kaffe, kjeks og frukt. Håndklær lå "linet opp" - og etter kampen fikk vi en hyggelig sosial samling på «VIP rommet» på Melløs Stadion med pizza og drikke. Akkurat sånn vi liker det.

Moss – Raufoss 4-13 (0-3)

Laget: Gerard, Thor Erik, Kenneth K, Espen (2), Michele,Thomas (1), Kim (2), Kenneth F (7), Ionut (1).

Kolv var med på turen skadd, men som nødreserve.

Onsdag 10 mai  spiller vi mot Sandefjord kl. 12.30 på Nammo Stadion.

Publisert: 02.05.2023, oppdatert: 06.05.2023
Skrevet av: Tekst og foto: Tommy Fyhn