Kristoffer Strand til topps i FIFA-turneringen

Kristoffer Strand gikk seirende ut av vår aller første FIFA 19- turnering. Han slo ut storfavoritten Lars Olsen i finalen i Fyrverkeriet i ettermiddag. Kristoffer er like teknisk god med spillkonsollen som han er på fotballbanen for vårt U19-lag. Fra venstre i bildet: Kristoffer Strand, Lars Olsen, Heine Hoel og Henrik M. Martinsen

Annonse:

På tredjeplass kom Heine Hoel, som slo Henrik Marigård Martinsen i bronsefinalen. Disse fire har nå spilt seg til en plass på vårt Esport-lag. Vi fortsetter imidlertid prosessen med å rekruttere spillere som skal representere Raufoss Fotball i Eserien, og torsdag 14. mars avholdes en online-turnering på gamer.no. Vi håper mange melder seg på der! Påmelding på denne lenken

Vi fikk se 18 Espillere fra 12 til noenogtredve år, som alle holdt et meget solid nivå i dag. 45 innledende kamper ble spilt før sluttspillet, og vi holdt det gående i fyrverkeriet kulturhus i fem timer, under ledelse av Thomas Hildonen og Fredrik Greve Monsen. 

Store deler av turneringen ble livestreamet av Øystein Tommelstad. Endel publikum kom også innom i løpet av dagen, og vi er veldig fornøyde med arrangementet. Primus motor i prosessen så langt, Siv Halvorsrud har hengt skikkelig i stroppen sammen med en god gjeng medhjelpere.

- Nå er vi i gang, og mer kommer! Samarbeidet mellom Raufoss Idrettslag, Raufoss Fotball, Raufoss ungdomsskole og Fyrverkeriet ungdomsklubb fungerer veldig bra, sier Siv.

Arrangørkorpset: Anne Thoresen, Thomas B.Berntsen, Thomas Hildonen, Siv Tommelstad, Øystein Tommelstad, Petter, Fredrik Greve Monsen og Anders Slåtten.

 

Annonse fra Obos-ligaen: