googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); });

Kom på kamp!

Akinshola "Shola" Akinyemi og gutta trenger deg på tribunen til onsdagens match mot Stjørdals-Blink! Kampstart på Nammo Stadion kl. 18.00!

Annonse:

Stjørdals-Blink har hatt en varierende sesong, men har en egen evne til å yte når det gjelder som mest. I forrige runde ledet de 2-0 hjemme mot Start, i en kamp som til slutt endte 2-2. Fredrikstad ble også filleristet i slutten av september, og tapte 3-0 på Sandskogan. Det er enda et lag som kjemper hardt for fortsatt OBOS-spill neste sesong som gjester oss på Nammo Stadion denne uken. Blink trenes av britiske Tom Dent som tidligere har vært akademitrener i Bodø-Glimt.

Med sju runder igjen å spille i OBOS er ingenting avgjort. Vi ligger i øyeblikket på 9. plass med våre 28 poeng, mens Blink ligger på 14. plass med 24. Det er like kort veg både opp på kvalikplassene, som det er ned til nedrykksstriden.

Husk å levere ditt OBOS-tips HER

Vi kommer fra et trått tap på Grorud på lørdag, og gutta er tente på å vise andre takter mot trønderne på onsdagskvelden!

Mame Ndiaye er med igjen etter skaden i skulderen han fikk 11. september, og spilte sine første minutter igjen etter fem uker ute, i B-kampen mot Stovner søndag. Tilbake er også Even Bydal, som har vist gode takter i de to-tre kampene han har spilt for Raufoss 2 i 3.divisjon. Emile Dadjo sto over forrige kamp med strekk. Han kan også bli klar igjen for troppen, han testes tirsdag.

 

Tipp tabellen - vinn kampbilletter og sesongkort 2022

Vi har også en ny tippekonkurranse de siste rundene:

Tipp tabellen (frist kampstart hver runde) og den som har rett/ er nærmest vinner 2 billetter til neste hjemmekamp. Vi trekker også ut noen som vinner supporterskjerf.

De som deltar alle rundene samt tipper riktig slutt-tabell er med i trekningen av et sesongkort for 2022.

Tipp tabellen er helt gratis å være med på og du bruker vedlagte skjema trykk HER

Det er meldt snø tirsdag og natt til onsdag - men utover dagen og kvelden på onsdag ser det ut til å bli riktig så bra spillevær med opphold og plussgrader. Det er bare å putte på seg nok klær å sette kursen for Nammo Stadion. 

Billetter kjøpes helst digitalt på TicketCO trykk HER

Alle barn og ungdom (f. 2002 og yngre) har gratis inngang til hjemmekampene våre utover høsten.

Det vil også være åpent billettsalg på Nammo Stadion på kampdagene.

Kampsponsor denne runden er Møller Bil - og det vil være en rekke grombiler fra VW, Audi, Skoda og VW nyttekjøretøy utstilt ved klubbhytta fra kl.16.00, og dermed sjanser for en god bilprat før kampen!

Kom på kamp! Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: