Knepent tap på Komplett Arena

Sandefjord ble sittende igjen med alle tre poengene etter en tett og jevn match på Komplett Arena. Hjemmelaget vant 1-0 etter en lur scoring på innsiden av Rino Lund Johnsen etter 55 minutter.

Keeper Rino Lund Johnsen steppet inn i buret for Ole Kristian Lauvli i dag som er ute med en kneskade. Rino fikk en flott OBOS-ligadebut. Han ryddet mesterlig opp, og leverte gjennomgående en svært god kamp.

Alle gutta gjorde en meget god førsteomgang, og det var god ro og lave skuldre over hele linja. Vi sliter litt med siste tredjedelen foran mål, men det gjorde også vertene.

I andre omgang starter blåtrøyene opp med stor fart og høyt press, og etter 55 minutter får venstrebacken lurt et skudd på innsiden av Rino Lund Johnsen og i mål. Kvaliteten faller noe utover i kampen, men gutta gjør fortsatt en solid jobb.

Nykommer Emil Breivik er allerede i gang, fikk også sine første minutter i Raufosstrøya da han kom inn for Belli etter 82 minutter.

Vi trøkker på for utligning de siste minuttene, både Ikhsan Fandi og Stian Simenstad var tett ved å lykkes, men kampen ebbet ut uten hull på byllen.

Også i kveld hadde vi gode supportere på tribunene - det er fortsatt gull!

Nå er det omstilling og restitusjon før møtet med Start i kronekampen på Nammo Stadion på søndag.

Kampfakta: Sandefjord - Raufoss Fotball 1-0 (0-0)

Laget: Rino Lund Johnsen, Stian Simenstad, Solo Owusu, Edvard Race, Snorre Strand Nilsen, Emile Dadjo, Matias Belli (Emil Brevik 82.), Oskar Løken, Ryan Doghman, Kristoffer Nessø (Ikhsan Fandi 59.), Anton Henningsson (Parfait Bizoza 65.)

Gule kort: Snorre Strand Nilsen og Emile Dadjo

Publisert: 21.08.2019
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset