Knep et viktig poeng mot Kolbotn 2

Raufosstrener Øystein Amlien er fornøyd med å få med seg et poeng fra fredagens kamp mot Kolbotn 2. slik kampen utviklet seg. Sykdom og skader herjer også i troppen til 2. divisjonsjentene våre. Under finner du Øystein sin oppsummering:

Det var to uker siden forrige kamp, da vi måtte utsette kampen mot Fredrikstad i forrige runde pga sykdom og skader. Vi manglet flere sentrale spillere også til denne kampen, men med tvillingene Tuva og Nora Garder Smerud og Viktoria Langaas hjemme på perm fra militæret, klarte vi å stille med en god kamptropp.
Kampen startet ikke som vi håpet, allerede etter 9 min fikk vi et mål imot. Kampen var jevnspilt, uten at vi klarte å skape de store sjansene. Etter 37 min fikk Kolbotn enda en scoring og vi gikk til pause med 0-2.

Etter mange tøffe kamper siste tiden, var dette alt annet enn det vi ønsket. Kolbotn er et lag vi kan hamle opp med. I pausen ble vi enige om å ta frem fighterviljen og prøve å vinne andre omgang. Tidlig i andre omgang la vi om til tre bak og spilte med to spisser. Vi gikk høyt i press og gjorde et ærlig forsøk. Det tok tid å få uttelling, men i 81 spilleminutt fikk vi frispark, ca 20 meter fra mål. Oda Skogan fikk et utrolig godt treff og fyrte skuddet oppe i krysset, utagbart for keeper!

Denne scoringen ga oss nytt håp om poeng, men vi måtte vente til 4 min ut i overtiden før vi lyktes. Et fantastisk angrep der Eline Amlie vant ballen på midtbanen, spilte ballen til Tilla Dahl-Maier som tok med seg ballen fremover og løftet ballen inn bak forsvaret til Kolbotn. Marthe Dybdal kom på et fantastisk løp og alene med keeper gjorde hun ingen feil, og lobbet ballen over keeper.
Det var det siste som skjedde i kampen og etter en skuffende første omgang, smakte det utrolig godt med et poeng, selv om vi gjerne skulle hatt alle tre mot Kolbotn 2.
Nå venter Storhamar neste helg, før vi avslutter vårsesongen med VIF 2 påfølgende onsdag.

Deretter blir det en par uker med fellestreninger, før vi tar en par uker ferie.
Etter ferien venter Norway Cup J19 og en tøff og hektisk høstsesong i 2. div og 4. div.
Vi vil styrke spillerstallen i sommer med en par langtidsskadde som er på vei tilbake. I tillegg kommer ei jente tilbake fra endt militærtjeneste.

Det ser også ut til at vi signerer to nye spillere i sommer.
Dette kommer vi tilbake til når alt er på plass.

Kampfakta: Raufoss - Kolbotn 2  2-2 (0-2)

Raufossmål: Oda Skogan 81', Marthe Dybdal 90'

Laget: Emma Behrns, Jenny Dahl-Maier, Eva Skre-Moen, Tuva Aspelien Klevengen, Malin Fuglerud Bjørge, Tilla Dahl-Maier, Oda Skogan, Eline Amlie, Tuva Garder Smerud, Marthe Dybdal, Nora Garder Smerud

På benk: Miriam Andersen, Mia Maylene Ai Vallesether, Viktoria Langaas, Julie Blien, Emma Brobakken.

Publisert: 19.06.2022