Knallsterke trenerteam på plass!

Fjorårssesongen "gikk fløyten" for A-lag damer og for jentene på Team Rekrutt. Vi satser på at vi skal få en ordentlig sesong i 2021! To sterke trenerteam for lagene er nå klare.

Annonse:

Raufoss Fotball fortsetter å legge til rette for damefotball på høyt nivå også i 2021. Her har vi fått på plass to trenerteam med god kontinuitet, men også gledelig med nye fjes med.

A-laget vil bli ledet av Ståle Bokalrud med Dag Stian Lindstad og Adrian Lund som assistenter. Trond Børresen fortsetter som keepertrener for damene.

Det fremragende arbeidet fra de siste sesongene vil dermed videreføres med Ståle i spissen. Nytt for 2021 er at vi i tillegg har fått med oss Frode Søbye som spillerutvikler inn mot A-laget og Rekruttlaget. Frode vil ha et spesialansvar for de yngste og fremadstormende spillerne på A-laget og de mest lovende spillerne på rekruttlaget – for å bidra at disse kan ta det neste steget, og bidra til at damefotballen på Raufoss hever seg enda et hakk i årene som kommer.

Team Rekrutt vil i 2021 bli ledet av et sterkt team med Øystein Amlien i spissen. Øystein har masse erfaring både fra jentefotballen og guttefotballen. Vi er også svært glade for å kunne melde at vi endelig har fått med oss en kvinnelig trener i trenerteamet. Benedikte Birkelund vil med sin bakgrunn fra toppserie og landslag bidra godt inn i gruppa og kunne fortelle hva som kreves for å nå opp. Benedikte vil assistere Øystein og være et bindeledd mot Frode. Rekruttlaget vil også ha med seg Adrian Lund og Ketil Holm som keepertrener.

Raufoss Fotball er derfor SVÆRT GODT FORNØYD med trenerkonstellasjonene for 2021.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 20.01.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset