Klare for årets treningsleir i Tyrkia

Torsdag morgen vender gutta ryggen til vinteren for en tidagers-tid, og setter kurs for årets treningsleir.i Antalya, Tyrkia.

Annonse:

Det blir kjærkomment for både spillere og støtteapparat å få litt varme og grønt gress under knottene. Og selv om det fortsatt skal trenes mye og tett disse dagene, kan det restitueres ved bassenget og det blir også tid til hyggelig og sosialt samvær. Det er mange nye fjes i årets tropp, og nye relasjoner som skal på plass både på og utenfor banen.

Det spilles to treningskamper

Søndag 25. februar møter gutta Tromsdalen til dyst, kampen går kl. 17.00 i Antalya, og med tidsforskjellen på to timer er klokka dermed 15.00 her hjemme.

Torsdag 29. februar er det Esbjerg som er motstander kl. 15.00, dvs. kl. 13.00 norsk tid.

 

Reiser med tre keepere - Petter Eichler Jensen er signert!

I dag ble det klart at Petter Eichler Jensen er klar for Raufoss Fotball. Etter en tids forhandlinger med Hamkam, har unggutten signert for to år. Han blir dermed Ole Kristian Lauvli's makker denne sesongen og neste.

I tillegg blir Mathias Hasle, som skal på utlån til Kolbu/KK denne sesongen med i keepertrioen nedover.

petter eichler jensen signert.jpg
Petter (20) flankert av Jørgen Wålemark og Andreas Beinset.

 

Fagernes, Somesi og nykommer Agyeman blir hjemme

Magnus Fagernes har en meniskskade, og venter på operasjon. Kodjo Somesi har en hofteskade, og han vurderes også for en mulig operasjon for å bli bra.

Ghaneseren Yaw Agyeman er såpass fersk i troppen og i Norge, at man ikke har mulighet for å få utreisepapirene som trengs i orden. Yaw har derfor rikelig med tid til å lære seg å gå på ski i vinterferien!

Spillertroppen

I tillegg til de tre keeperne reiser Nicolai Fremstad, Jamal Deen Haruna, Kristoffer Hay, Adrian Hansen, Victor Fors, Joachim Lundhagebakken, Jakob Nyland Ørsahl, Simen Brenden, Sander Nordbø, Jan Inge Lynum, Ryan Lee Nelson, Eduards Emsis, Torjus Engebakken, Erlend Hustad, James Ampofo, Andreas Østerud.

Prøvespillere: Oliver Rotihaug og Kebba Badjie

Vi ønsker både spillere og støtteapparet en utbytterik treningsleir! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: