Kjett tap i serieåpninga

Raufosskaptein Ole Kristian Lauvli og gutta måtte se seg slått med minst mulig margin, sluttresultatet ble 1-0 seier til hjemmelaget Hødd i ettermiddag.

Annonse:

Det var Raufossgutta som nok hadde det meste av banespillet, men det ble en knallhard kamp der finspillet uteble og begge lag forsvarte seg godt. Kampen kan karakteriseres som en klassisk åpningskamp der mye kriging og duellspill dominerte kampbildet.

Vi kom ikke skikkelig til på siste tredjedelen inn mot mål i dag, og utallige cornere til tross - så ville det seg ikke. Når det ulykksalige selvmålet kommer i det 70. spilleminutt, etter et av mange lange innkast fra hjemmelaget, måtte gutta henge i stroppen ei stund etter at Hødd får ny energi. Våre gule og svarte presser hardt på de siste minuttene på Høddvoll uten å få mål, og må dermed reise hjem med null poeng i sekken. 

inne eller.jpg
Inne eller? Dommer dømte uansett mål i denne situasjonen på Høddvoll (Foto: Hødd Fotball)

Det er bare å jobbe på, vi kommer både til å vinne og tape fotballkamper denne sesongen også. Neste søndag tar vi imot KFUM til 2. serierunde hjemme på Nammo Stadion. Kom på kamp!

bonusstøtteapparatet.jpg
Takk til den lille, men gode Raufossgjengen på tribunen! (Foto: Marius Mykleset)

 


Kampfakta: Hødd Fotball - Raufoss Fotball 1-0 (0-0)

Scoring: SM 70'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Erik Frøysa, Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund (Simen Hagbø 73.), Gard Simenstad, Håkon Hammer, Loris Mettler, Adrian Teigen (Kodjo Somesi 81.), Magnus Fagernes (Andreas Østerud 73.), Andreas Helmersen

Gult kort: Adrian Teigen

Annonse fra Obos-ligaen: