Kamp på Grorud søndag

Vi er helt inne på oppløpssiden av årets sesong. Fire kamper gjenstår for Marius Alm & Co. På søndag er det klart for returoppgjøret mot Grorud. Kampen går så tidlig som kl. 13.00 på Grorud Arctic Match.

Grorud har to hengekamper ettersom en av spillerne testet positivt for Covid-19 i starten av november. Laget, inkludert trenere og støtteapparat ble behørig satt i karantene fra 3. til 12. november, og heldigvis ble ingen flere smittet eller syke.

Før oppholdet leverte Oslogutta godt mot Stjørdals-Blink og fikk med seg en sterk borteseier  fra Sandskogan den 1. november. Resultatene har variert noe gjennom sesongen for nyopprykkede Grorud, men de har ettertrykkelig vist at de holder nivået i den tøffe OBOS-ligaen. Laget ble nok litt svekket da de mistet noen av sine innleide spillere tidligere i høst som hadde sentrale roller i trener Eiriks Kjønø's plan.

Gutta fra Oslo øst gjestet Nammo Stadion midt i september, og kampen endte uavgjort 2-2. Sjanse på sjanse på sjanse, men kun et poeng.

Så får vi se hvordan det slår ut for Grorud på søndag, om de har fått ladet batteriene eller om de har kommet litt ut av rytmen etter 10 dager uten fellestreninger og kamper.

Begge lag trenger poengene, det er kort veg både oppover og nedover på tabellen i den rekordjevne ligaen.

For vår del har treningsuka både bestått i hvile og restitusjon - og noen økter med høy intensitet inn mot denne helga. Etter tre tøffe kamper på rad den første uka i november der statusen ble et tap og to uavgjorte kamper, fikk gutta et par dager fri fra fellestreninger for å slippe ned skuldrene og hente seg inn.

Med så tett kamp-program er det en kunst å klare å prikke inn dagsformen slik at man kommer ut med den intensiteten og fokuset som vi har sett at må til. Det gjelder å være ovenpå både fysisk og mentalt. Det viste gutta godt i forrige helgs oppgjør mot Ranheim: Hele laget leverte

Vi har Kristoffer Nessø klar igjen etter at han fikk en smell i låret i kampen mot Øygarden og sto over sist mot Ranheim.

Så vidt vi vet er de fleste av spillerne friske og raske, bortsett fra Lee Rochester som fremdeles sliter med vonde hofter, og må stå over denne runden også.

Emile Dadjo (akillesoperert), Stian og Gard Simenstad som begge dessverre ikke får bukt med lyskeskadene sine, er alle ute resten av sesongen. 

Vi gleder oss til match! Den har avspark kl. 13.00 og den ser du som vanlig på Eurosport/Dplay eller hører på Terje Solbakken på lydstream i direktesporten i OA/ Radio Toten. Vi oppdaterer deg også som vanlig i sosiale medier.

Vi trur på tre poeng! Heia Raufoss!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: