Julekalenderen 2023 i salg!

Like sikkert som "at det blir jul i år også", er at Raufoss Fotball's tradisjonsrike julekalender er i salg! Vi takker våre gode samarbeidspartnere for å fylle lukene med flotte premier!

Annonse:

Hele Raufoss Fotball er i sving med salg av julekalendere - dette er en viktig inntektskilde for oss, og totalt 1999 kalendere er tillatt solgt. De koster kr. 100 pr. stk. Mange selger kalendere til familie, naboer og venner, og noen selger også på Facebook.

I tillegg er det også mulig å kjøpe kalendere på Billotteri-standen til Raufoss Fotball på Amfi Raufoss fredager og lørdager fra 11-15.

Som vanlig er det flotte premier til en samlet verdi av 51.000 kroner - og alle kalendernummer er med i trekningen hver dag, så i teorien kan du vinne flere ganger på samme kalender.

Vi oppdaterer trekningslista med nytt nummer og gevinst hver dag fra 1. til 24. desember her på Raufossfotball.no.

Husk å ta vare på kalenderen, gevinstene utleveres på klubbkontoret til Raufoss Fotball ved framlegging av den.

Opplysninger om julekalenderen/ henting av gevinster på tlf. 952 11 466 eller mail: [email protected]

Trekningslista 2023

Takk til:

Telenorbutikken Raufoss, Backe Gjøvik, Pizzabakeren Raufoss, Hudprodukter.no, Bowling1 Gjøvik, Bunnpris Raufoss, Møbelringen Raufoss, Plantasjen Gjøvik, Kiwi Raufoss, Innlandet Hudklinikk Gjøvik, COOP Extra Raufoss, Bilia Gjøvik, 2830 Sommerfestivalen, Roy Birkelund Transport Bøverbru, Drammen 10k & Drammen halvmaraton, Amfi Raufoss, Nammo Raufoss og Oppland Arbeiderblad.

Annonse fra Obos-ligaen: