Julehilsen fra ledelsen

Vi i Raufoss Fotball ønsker alle ei riktig god jul - og håper på mer fotballmoro for alle neste år! Her kommer årets julehilsen fra styreleder Asgeir Sveen og daglig leder Bent Dalby

Annonse:

Kjære alle sammen

Året 2020 har vært et veldig spesielt år for oss alle.  Vi i Raufoss Fotball gikk inn i året med en optimistisk målsetting om gode sportslige og økonomiske resultater, og med forventninger til at en ny fotballhall skulle reise seg. 

Alt så bra ut - men så kom 12. mars, og alt ble uvisst over natta. Vi skal ikke gå i detalj på alt her, men oppsummerer kort:

Junioravdelingen og bredde senior ble særlig skadelidende under korona begrensningene. Men i en krevende tid har trenergjengen sammen med flotte foreldregrupper, gjort en kjempeinnsats for at barn og ungdom skal få best mulige treningsopplegg med rådende rammebetingelser. Det var dessverre noen barn og unge som ga seg i denne perioden, men vi håper å få både disse og mange nye tilbake i 2021.

Vi er glade for at vi har styrket breddesatsningen med egen leder - Thomas Andersen – vi ser fram til at han skal starte opp sitt arbeid hos oss litt ut i det nye året.

A-laget fikk etterhvert startsignal for trening og seriespill fra Norges Fotballforbund, og spilte en fantastisk sesong, som vi alle vet endte med en kruttsterk 6. plass og play-off til Eliteserien.

Nye Raufoss Storhall ble ferdigstilt i begynnelsen av desember, og er klar til fullt bruk etter en liten juleferie.

Det er utrolig mange som har støttet oss på vegen, og vi sender vår varmeste takk til:

Nammo, Totens Sparebank og Syljuåsen for betydelige bidrag til den nye Storhallen.

DNB for støtten på kr. 400.000 til skillevegg i hallen.

Kruttlauget for anleggstøtte på kr 500.000

Vestre Toten Kommune for all hjelp, og ikke minst garantier som sikrer de beste finansieringsløsninger det er mulig å få i idretts-Norge.

Alle sponsorer og privatpersoner for bidrag på både store og litt mindre beløp - alle like kjærkomne.

Alle våre frivillige for en fantastisk innsats - ingen nevnt - ingen glemt.

Vi takker også trenere og spillere som forlater oss nå i disse dager. Både ungdomstrenere og A-lagsspillere for både herrer og damer. Takk for innsatsen deres i gult og svart, og lykke til videre på ferden!

Raufoss Fotball ønsker alle en god og fredfull jul, og et godt nytt år, og tillater oss å avslutte med et sitat fra Sportsredaktør Frode Klevrud i Oppland Arbeiderblad som oppsummerer 2020 i Raufoss Fotball slik:

«Koronaåret 2020 har på mange måter fart varsomt over Raufoss Fotball. Suksess på fotballbanen, klar bedring i økonomien – hvor klubben nå for første gang siden målingene begynte – er ute av rød sone, så står nå en splitter ny Storhall fiks ferdig.

Framtida er lys for den som holder med Raufoss Fotball.»

 

Ta vare på hverandre, så ses vi igjen på nyåret!

 

Asgeir Sveen, Styreleder                                    Bent Dalby, Daglig Leder

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.12.2020, oppdatert: 22.12.2020
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset