Jørgens første signeringer i boks!

Jørgen Wålemark har signert sine to første spillere. Adrian Olsen Teigen (23) og Simen Bakkemyr Hagbø (23), begge med fortid i Levanger er klare for Raufoss Fotball de neste to årene!

Annonse:

Adrian (bildet) kommer opprinnelig fra Mo i Rana – og beskrives som en kreativ, drivende og skapende midtbanespiller som vil tilføre oss kvaliteter vi ikke besitter i dag. Han var kaptein i Levanger, der han har spilt helt siden 2018. Adrian har nå vært på Raufoss og trent i desember. Der har han overbevist vår hovedtrener om at han har kvalitetene som skal til for OBOS-ligaspill de neste to sesongene.

Simen Heggbø.png

Simen Bakkemyr Hagbø har vært i trenerteamets søkelys de siste månedene, og her har vi en venstreback/flankespiller opprinnelig fra Molde, der han gikk gradene i klubben før han gikk via Brattvåg og til Levanger fra 2020-sesongen. Han er en spiller med stor fysikk og løpskraft, og med en veldig god venstrefot.

Dette skriver Levanger FK på sine hjemmesider om spillerene.

-Dette er to meget gode Raufoss-signeringer. To gutter som har jobbet steinhardt i flere år og som vi er svært glade for å kunne gi sjansen i OBOS-ligaen neste sesong. Begge har kvaliteter som vil styrke troppen og laget inn mot en ny sesong, sier Sportsjef Fredrik Greve Monsen.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med gutta, som begge er på plass på Raufoss når sesongoppkjøringa starter for alvor i januar! 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 16.12.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset/Soccerway