Jørgen Wålemark er vår nye assistenttrener

Jørgen Wålemark (49) ønskes velkommen inn i trenerteamet! Med fantastisk respons, og over 50 søkere til stillingen som assistenttrener/spillerutvikler er vi veldig glade for at vi kunne lande kontrakt med erfarne Jørgen på Badeland Gjestegård i går kveld.

Annonse:

Bror Jørgen Wålemark har mer enn 30 års erfaring fra svensk og internasjonal toppfotball, både som spiller og trener. Han startet og avsluttet fotballkarrieren i hjembygda Ljungskile noen mil nord for Gøteborg, og var i sin tid med på å spille klubben sin opp i Allsvenskan. Ganske så sensasjonelt for ei bygd med under 4000 innbyggere!

Han har etter at han la opp som spiller, så sent som i 2009 vært hovedtrener for flere svenske lag, inkludert Ljungskile. Både i sesongene rett etter at han la opp som spiller, og nå de senere årene fra 2018.

At han nå vender blikket mot oss på Raufoss, bunner i at han ønsker nye utfordringer, og spesielt knyttet til sitt store engasjement for spillerutvikling. Med hans bakgrunn og verdier, passer han godt inn i vårt prosjekt her på Raufoss.

Jørgen skal følge opp de talentene vi har i Raufoss, fra U16 og oppover. Han kommer også til å være en kapasitet inn mot ambisjonene vi har for trenerutvikling i klubben.

Les mer om hans meritter HER

Oppland Arbeiderblad har også en fyldig og god presentasjon av vår nye ass.trener og spillerutvikler, å få lest saken krever abonnement HER

Hovedtrener Christian Johnsen er svært fornøyd med at trenerteamet nå er på plass foran 2022-sesongen. Trenerteamet rundt vårt A-lag er fulltallig, og med god kontinuitet. Kai Erik Moen er assistenttrener i år, sammen med Jørgen Wålemark, som også er vår toppspillerutvikler. På keepersiden vil det være Lars Otto Sevaldrud og Rickard Claesson som deler på trener-oppgavene.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med "Bror" - og ser fram til en ny og spennende fotballsesong!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.02.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Fredrik Greve Monsen