Jonas og Thomas på eFotball-landslaget igjen!

Jonas gleder seg til å se Raufoss spille 1/8-delsfinale i NM i Storhallen på lørdag, men først venter viktige kamper på landslaget for han, Thomas og resten av eFotball-landslaget.

Annonse:

Jonas Kvål og Thomas Henningsen som spiller på Raufoss sitt eFotball-lag, viser i uttaksturneringen at de fortsatt er den beste duoen i Norge. De har sikret seg plass i troppen til kveldens og morgendagens kamper i FIFAe Nations Series. De får med seg Lørenskogspilleren Vinoth Mohanadasan som den siste spilleren.

I denne runden møter eFotball-landslaget Irland, Ungarn, Nederland, Tsjekkia og Luxemburg.

Ukraina var egentlig med i denne gruppen, men har måtte trekke laget pga. situasjonen i hjemlandet. 

Vi har tatt en prat med landslagstreneren for eFotballen, Thilip Thangarasa, for å høre hva han tenker om lagene vi møter denne runden?

- Vi møter noen sterke nasjoner som jeg tenker vi har gode mulighet mot. Nederland blir nok en virkelig stor duell som vi alle ser frem til.

Målet er å rykke opp!:)

— Landslagstrener Thilip Thangarasa

Forrige samling var dere litt skuffet over resultatet. Har dere gjort dere noen tanker om hva vi kunne gjøre bedre denne runden?

- Jeg tror det viktigste er erfaringen de fikk etter forrige samling blir gull. Raufoss-duoen er nok svært revansjelystne. Vi har jobbet videre med ulike måter å tilpasse hverandres spillestil så den ligner mer, og samtidig ivareta de individuelle ferdigheter hos spillerne. Dette kan bli avgjørende.

Les mer om kampene og uttaket på NFF sine sider for eFotball: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/eFotball/2022/efotball-troppen-til-fifae-play-in-kampuke-3/

Vi ønsker Jonas, Thomas og resten av landslaget lykke til!

Kampene kan du se her!

11.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: