Joachim velger å gå nye veger

Joachim Lundhagebakken (20) har de siste årene vært svært plaget med skader. Hele 2022 og 2023 var han ute med tretthetsbrudd i ryggen. Oppkjøringen i år har gått bedre, og han har trent så og si for fullt og blant annet spilt fra start i treningskampene mot Esbjerg og Sogndal. Nå vil han trappe ned og lytte på kroppen.

Annonse:

Selv om årets sesongoppkjøring har gått bedre enn på flere år føler han selv at kroppen ikke spiller helt på lag og velger nå å gå nye veier.

- Det er selvfølgelig veldig trist at Joachim nå velger å gå nye veier. Han er en fantastisk gutt som har jobbet steinhardt de siste årene for å nå drømmene sine. Det er dessverre slik at toppidrett av og til er blodig urettferdig, noe Joachim virkelig har fått merke på kroppen. Vi håper av hele vårt hjerte at Joachim finner tilbake gleden med fotball med en kropp som spiller på lag. Ingen ting hadde gledet oss mer enn å kunne hente tilbake Joachim på et senere tidspunkt. Dette er en gutt vi virkelig kommer til å savne både på og utenfor banen og ønsker han alt godt i tiden som kommer, sier Sportsjef og daglig leder Fredrik Greve Monsen.

joachim tyrkia.jpg
Joachim er ekte Raufossgutt - sparer aldri på kruttet! Her fra årets treningsleir i Tyrkia. (Foto: Marius Mykleset)

Jeg er svært glad for mulighetene klubben har gitt meg. Det har vært et tøft valg og en prosess over tid, men jeg føler dette er det beste for meg akkurat nå. «Gire litt ned», bli trygg på kroppen og finne igjen gleden med fotballen. Nå ønsker jeg å finne en klubb på lavere nivå hvor jeg kan kose meg med fotball og sakte, men sikkert jobbe meg tilbake med et mål om igjen å kunne spille på høyere nivå en gang i framtiden.

— Joachim Lundhagebakken

Vi ønsker forsvarskjempen fra Grimåsvegen lykke til videre - vi heier på deg! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 30.03.2024
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset