Jevnt og velspilt så lenge Godset hadde krefter

Gatelaget spilte i dag den utsatte 3.runden i Østlandsligaen. Strømsgodset kom trillende inn mot Raufoss Industripark Arena i den staselige klubbussen med åtte spillere 45 minutter før avspark.

12 spente spillere satt da i vår garderobe og fikk instrukser fra spillende trener Karlsen.

Vi har vært stabile med 15-16 spillere på trening de siste månedene. Dette har endelig gitt oss muligheter til å spille 7 mot 7 på trening og «øve» på kamp i treningsarbeidet. Vi har sett at dette har gjort oss bedre og det så vi også til gangs i dagens kamp.

Første omgang er jevn, og begge lag triller mye ball og er tålmodige i spillet. Godset la seg lavt i banen og gjorde det trangt for oss. Vi gikk allikevel opp i 1-0 etter flott spill tidlig i omgangen. Strømsgodset hadde som sagt bare 8 spillere, men flere av disse var veldig gode og de satte inn 1-1 og 1-2 på to langskudd før vi lagde 2-2 rett før pause.

I pausen manes det om å være tålmodige da Godset spillerne kommer til å bli slitne utover i kampen. 2. omgang starter med at vi lager 3-2 og 4-2 ganske tidlig. Kampen åpnet seg mere opp, det blir større rom og vi får gode overganger. Godset-spillerne begynte å kjenne det nå, men ga på ingen måte opp. Med 10 minutter igjen scorer vi igjen og legger på til 5-2. Raufossgutta har god kontroll nå og kun en god målvakt i målet til Godset gjør at kampen ikke allerede er avgjort. Som vi har sett mange ganger før i fotball, scorer vi ikke på store sjanser kommer det ofte en imot. 3-5 blir satt inn med 5 minutter igjen. Da var det imidlertid tomt for krefter hos våre venner fra Drammen. Vi lager 5 mål de siste 2-3 minuttene og vår faste, og gode dommer Nils Røli blåser av kampen på 10-3.

Østlandsligaen: Raufoss - Godset 10-3 (2-2)

Laget (scoringer i parantes): Gerard, Thor Erik, Kenneth K, Espen (1), Fabio (1), Michele, Thomas, Kim (1), Kenneth F (4), Truls, Ionut (3) og Vidar.

Veldig hyggelig med gjensyn med Godset sin Daniel som spilte for oss i 2022.

Også flott å se Truls debutere for oss i dag, med herlig assist i sin første kamp!

Etter kampen hadde Nina og Arnhild full kontroll på mat-serveringen på "Innsia" hvor begge lag minglet og hadde det hyggelig sammen.

Vi takker Strømsgodset for å bidra til en fin dag på Toten, og for en fair og god fotballkamp!

Neste kamp for Gatelaget er borte mot Moss 2. mai.

Neste hjemmekamp på Nammo Stadion er onsdag 10. mai 12.30 mot Sandefjord.