Jentene ute av cupen

Hønefoss ble for sterke i kveldens kamp på Nammo Stadion.

Det var bare spilt noen minutter da ballen smalt i tverrliggeren over keeper Emma Behrns. Hønefoss fulgte like etter opp med en liten sjansebonanza foran mål, men forsvaret vårt var på jobb og sørget for at det fortsatt sto 0-0 etter 15 minutter. Raufoss-jentene ville også være med på moroa og kom til to gode sjanser, så langt var kampen nokså jevnspilt. Etter 21 minutter fikk gjestene en corner og headet ballen i mål. Hønefoss hadde god kontroll på spillet og ti minutter senere sto det 0-2 på måltavla. De gulkledde, med Eline Amlien i spissen, spilte seg så fint opp på en kontring, men en god redning fra Margaux i gjestenes mål hindret scoring. 0-2 til pause.

Etter pause fortsatte Hønefoss å styre showet. Raufoss-jentene prøvde seg et par ganger framover, men sleit med å komme til avslutning. Gjestene puttet tre mål til og kampen endte 0-5.

Allerede på fredag er det ny kamp for jentene. Da reiser de til Lillestrøm hvor de møter LSK 2, i LSK-hallen, 19.00.

Kampfakta: Raufoss - Hønefoss 0-5 (0-2)

Scoringer: Maya Tryterud (21, 33), Emilia Stensrud Tyribakken (55), Emilie Nøkleby Finnevolden (66), Louise Skogmo Normann (83).

Laget: Emma Solheim Behrns, Jenny Dahl-Maier, Julie Finsveen Kleppe (Mia Maylene Ai Vallesether, 79), Tuva Aspelien Klevengen, Julie Blien (Eva Skre-Moen, 60), Andrea Tøftum Løkken (Silje Støen Rehnstrøm, 84), Tilla Dahl-Maier, Karine Ørud, Eline Amlie, Jenny Oline Strøm, Oda Karoline Skogan.