Jentene med god start på 2024

På søndag møtte 3. divisjonsjentene våre Lyn 2 som spiller i 2. divisjon. Matchen endte med en sterk 5-2 seier på Kringsjå. Det ble seier nummer fire i år det! (Foto: Øystein Bjørge)

Assistent-trener Adrian Lund melder at jentene er godt i rute med sesongoppkjøringa, og treningskampene er en viktig arena i treningsarbeidet. Det er flere nye spillere som har kommet inn, jentene skal bli kjent med hverandre og jobbe med å få relasjonene til å sitte også ute på banen.

Så langt ser det resultatmessig lovende ut, skal man dømme ut fra målforskjellen på 22 - 4 (!) etter fire kamper, ligger de gule og svarte jentene brukbart an drøye to måneder før seriestarten i 3. divisjon 15. april.

Slo Lyn 2 på Kringsjå

Sist søndag møtte jentene andredivisjonslaget Lyn 2 på Kringsjå kunstgress. Her stilte vi med to ulike lag i hver omgang og alle tilgjengelige spillere fikk godt med spilletid.

Kampfakta: Lyn 2 - Raufoss 2-5 (0-2)

19.min 0-1 Nora Garder Smerud slår innlegg ut på 16 meter, der Thea Amlien bruker to touch på å sette ballen til høyre for keeper.

30.min 0-2 Emma Brobakken plukker opp en klarert corner fra Lyn, avanserer i banen og sender ballen i bue over keeper og i mål.

47.min 0-3 Aminda Flatmo raider opp høyre kant og slår innlegg. Keeper og en Lyn-forsvarer roter det litt til, og Andrea Løkken får satt ballen i mål. Mulig angrep på keeper, men vanskelig å konkludere ut fra de bildene vi har sett.

56.min 0-4 Andrea Løkken drar seg gjennom og setter I lengste. Dagens høydepunkt. Pamina Strand assist

62.min 0-5 Merete Berntsen trykker til i flere dueller og får til slutt satt opp Norah Sulland i returrom, som setter ballen i nettaket.

65.min 1-5 Ballen spretter Lyns vei etter en corner, og den blir satt kontant i mål.

88. min 2-5 Litt forvarsrot ute til venstre og Lyn får satt trøstemål nr 2.