Jentene løp fra Grei 2

Helt innledningsvis i dagens kamp mot Grei 2, brukte jentene våre litt tid før de fikk "mørnet" jentene fra Oslo-Øst. Men fra 20 minutter og ut foregikk det meste på Raufossjentenes premisser. Kampen endte med storseier 5-0!

Den første Raufoss-scoringa var av det lekre slaget: fire-fem jenter på full fart mot mål, klikk-klakk - og Karine Ørud løp ballen i mål. Kvarteret senere er det Mia Schjerve Giæver sin tur, hun spilles nydelig fri med en lissepasning fra Petrine Strand, og 2-0. I første omgangs siste spilleminutt befinner Vilde Bokalrud seg alene med keeper etter nok en flott kontring, gjør ingen feil, og setter inn 3-0.  De tilløpene til farligheter Grei-jentene hadde og komme med, ble enkelt ryddet opp i av vår solide forsvarsfirer sammen med keeper Panengstuen.

Med en trygg 3-0 ledelse entret jentene banen igjen i andre omgang med mye selvtillit, og kvernet på med sitt spill. Litt varierende kvalitet på spillet, og det måtte flere gedigne sjanser til for løpende Raufossjenter, før Mia Giæver ekspederer inn 4-0 etter ca. 60 minutter. Innbytter Helene Lium Nyhus sukrer kaka ekstra, da hun fint dro seg fri, og satte inn 5-0 i siste ordinære spilleminutt.

Solid av jentene i sommervarmen på Nammo Stadion, med hurtig og underholdende spill. Trygt forsvarspill, leken midtbane og løpsvillige angripere er en god kombinasjon, og det fikk vi se i lange perioder på Nammo Stadion i dag.

Det ble også gjensyn med tidligere lagvenninne Katerina Bjerke, som nå spiller for Grei.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Grei Elite 2 5-0 (3-0)

Scoringer: Giæver 2, Ørud, Bokalrud, Nyhus

Laget: Selma Panengstuen, Nora Dalby (Malin F. Bjørge 78.), Maren Kraby Simenstad, Thea H. Dahlen, Anita B. Lindmoen, Petrine Strand, Vilde S. Bokalrud, Karine Ørud, Mia S. Giæver, Sofia Berntsen (Helene L. Nyhus 78.), Oda K. Skogan (Sigrid S. Hoem 80.)

Publisert: 02.09.2018
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset (arkiv)